Celebs

Temptation Island-Denise over haar relatie, de roddels en de zware tijd in Nederland

Temptation Island Love or Leave is officieel voorbij! Na 14 afleveringen vol tranen, woede en drama is het nu tijd voor de nasleep. Gisteren zagen we hoe het sprookje van Denise en Marco in duigen viel. Hoe kon dit gebeuren? Is het koppel nog samen? En de belangrijkste vraag…waarom praat Denise zoveel Engels?! Wij spraken haar om antwoord te krijgen op deze prangende vragen.

Temptation Island-Denise: “Ik heb Tahira nooit vertrouwd”

Het Temptation Island-avontuur van Denise en Marco eindigde als een sprookje. Maar eenmaal terug in Nederland viel dit in duigen. Marco ging toch de fout in met Tahira. “Vanaf het eerste moment dat ik haar zag had ik al een heel naar gevoel”, vertelt Denise. “Dit meisje zit als een aasgier achter mijn vriend aan en hij ziet het niet.” Volgens Denise is Marco dan ook te naïef geweest. “Hij is een hele sociale jongen die snel vrienden maakt. Ik denk dat Marco heel blij was met zijn nieuwe vriendschap en dat gunde ik hem ook. Toch had ik een onderbuik gevoel dat zij meer wilde. Ik vertrouwde Marco. Tahira heb ik nooit vertrouwd.” Na Temptation zag Denise meer red flags bij Tahira. “Grote Mike feliciteerde Marco met onze verloving. Dit heeft Tahira niet gedaan. Je kan wel met mijn verloofde appen, maar mij geen berichtje sturen…”

Marco heeft spijt

Toen Marco aan Denise vertelde over de kus met Tahira, brak hij. “Ergens is het wel goed dat hij brak. Hij zag eindelijk in dat het voor haar meer was dan vriendschap. Hij heeft mij daarmee ook pijn gedaan en dat realiseerde hij zich pas na het incident.” Het koppel heeft Tahira overal op geblockt en Marco heeft heel veel spijt. Gelukkig is het stel nog steeds bij elkaar. Dit bevestigen ze met deze super lieve Instagrampost!

Denise over de periode na Temptation Island

De afgelopen twee maanden zijn super heftig geweest voor Denise. “Ik had het gevoel dat iemand bewust mijn relatie wilde breken. Dit vond ik heel moeilijk. Al helemaal in combinatie met alle roddels en haatberichten. Ik ben een tijdje offline gegaan. Ik hecht veel waarde aan research en dit is niet genoeg gedaan. Shownieuws schreef dat Marco en ik elkaar ontvolgd hebben op Instagram. Dat klopt helemaal niet! Het is een kleine moeite om dat te checken.” Ook vindt Denise het heel jammer dat er zo veel geschreven is over Tahira. Denise is zelf ook door een proces gegaan. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en terugblikkend op de afleveringen ziet ze haar groei, maar dit lees je bijna nergens..

Temptation Island-Denise over haar relatie met Marco

De twee lovebirds zijn nooit uit elkaar geweest. Ze houden nog steeds heel veel van elkaar, maar het vertrouwen is minder geworden. “Hij doet heel erg zijn best om mijn vertrouwen terug te winnen. Hij zegt heel vaak dat hij van mij houdt en dat hij de rest van zijn leven met mij wil delen." Of ze nog steeds met hem wil trouwen? Nu nog niet, maar in de toekomst ziet ze dit wel zitten. “Het moet voor mijn gevoel goed zitten.”

Waarom praat Denise zo veel Engels?

Deze vraag hield iedereen het hele seizoen bezig en ons ook. “Ik heb heel veel familie in het buitenland en daar praat ik elke dag Engels mee. Zelf heb ik ook in het buitenland gewoond en heb ik Engelssprekende collega's. Dus ik praat gewoon heel veel Engels in mijn dagelijks leven. Op een gegeven moment is het lastig om je in één taal te kunnen uiten. Marco doet dit ook, maar het valt bij hem minder op.”

De twee lovebirds hebben ook een video geplaatst waarin ze alles uitleggen. Bekijk hem hieronder!

Ben jij benieuwd naar hoe het met de andere koppels gaat? Lees dan ook:

Wow: Temptation-Jaydi en Ricky wonen samen en denken al aan kinderen

Heftig! Temptation Island-Sonny dacht aan zelfmoord tijdens zijn deelname

Temptation Island-Greg heeft het bed gedeeld met Liyah én Karina

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved