News

Huh?! Is Marco toch vreemd gegaan na Temptation Island?

Doordat er zo ontzettend veel gebeurt rondom Karina en Greg in Temptation Island: Love or Leave, komen wij er haast niet meer aan toe om ook over bijvoorbeeld Marco en Denise te schrijven. Dat hoefde ook haast niet; tussen hen leek het inmiddels wel goed te zitten! Toch is niets wat het lijkt, want volgens de nieuwste gossip is Marco wel degelijk vreemd gegaan, maar dan pas ná het programma. Wow! Ga je even zitten?

‘Marco ging na Temptation Island vreemd met Tahira’

Als je nog weinig geloof in de liefde had, dan kreeg je dat waarschijnlijk spontaan alsnog na het zien van de beelden van dream couple Marco en Denise. Dat de twee dol zijn op elkaar, dat is wel duidelijk. Hoewel Denise het harstikke gezellig heeft met single Mike, is haar vriendje Marco the one and only voor haar. Marco denkt er net zo over, ondanks dat hij single Tahira zijn ‘soulmate’ noemt. Best een behoorlijke titel om aan een andere vrouw te geven als je zelf een vriendin hebt, but hey, vreemdgaan is het niet. Alhoewel?! Er blijkt na het programma namelijk het een en ander uit de hand zijn gelopen. De roddel gaat namelijk dat niemand minder dan ‘psycholoog Marco’ toch de fout in is gegaan! Wat?! Soulmates Marco en Tahira volgen elkaar niet meer op Instagram, om te beginnen. Toch vreemd, wanneer je zó’n enorme klik hebt met elkaar en absolute besties bent, right? Marco volgt Denise nog wel. Roddelqueen Fawry Not Sawry doet er in zijn recap nog een schepje bovenop: “je zou denken dat alles normaal is tussen Marco en Denise, want er is niets gebeurd. Maar wat niemand weet, is dat die connectie er in Nederland nog steeds was.” En daar hebben ze volgens de roddel dus ook een fysieke connectie tot elkaar gevoeld…  Juicy!

Drama rondom Temptation Island-Denise’s Instagram-bio

Alsof dit niet alsnog gossip is, postte Denise vorige week iets opvallends op haar Instagram Stories: een zwart vlak, met daarop de tekst: “Ik kan niet wachten tot deze poppenkast voorbij is…” Wij zijn heel benieuwd of dit slaat op het gedrag van Marco en Tahira, die volgens Fawry dus na het programma met elkaar in bed zijn beland. Ook was Denise afgelopen weekend ineens helemaal verdwenen van Instagram. Ze had haar account op offline gezet. Nu ze weer terug is, heeft ze Marco ineens wél in haar bio staan, met een hartje. Zouden de twee het weer hebben bijgelegd? Of heeft Denise alle roddels gehoord en realiseerde ze dat ze de uitslag geheim moet houden?! We keep you posted…

Must reads 👀