Celebs

Khloé Kardashian wil een tweede kind met ex-vriend Tristan Thompson

Khloé Kardashian vertelt dat ze graag nog een tweede kindje wil met haar ex-vriend Tristan Thompson. Dit is te zien in een preview van het nieuwe seizoen Keeping Up With The Kardashians. Alles wijst er op dat ze ready is voor een nieuwe zwangerschap. Wow!

Khloé Kardashian wil een tweede kindje

Kloé Kardashian vertelt in een preview van het nieuwe seizoen Keeping Up With The Kardashians dat ze graag nog een kind wil met haar ex-vriend Tristan Thompson. De twee hebben al een super cute dochtertje genaamd Tru. In de preview is een gesprek tussen de twee ex-lovers te zien waarin Kloé het volgende vertelt: “Ik wil meer kinderen. Ik heb het mij nooit zo voorgesteld met maar één kind. Zeker sinds we in quarantaine zitten vind ik het zielig voor Tru ze kon niet spelen met vrienden, met niemand.” Ook geeft de celeb aan dat Tru nu ouder wordt, dus zij het tijd vindt voor nog een kindje. Tristan reageert hier enthousiast op. Hij vertelt dat hij graag in totaal vier kinderen wil. Hoe het ex-koppel nog een kind wil? Volgens verschillende geruchten zijn de twee weer bij elkaar, maar of dat waar is weten we niet. In het gesprek vertelt de Kardashian namelijk dat ze haar eitjes eerder heeft laten invriezen. Hiermee hint de ster erop dat zij haar eitjes wil laten bevruchten en zo zwanger wil worden. Betekent dit dat de geruchten niet waar zijn..?”We zien wel hoe alles loopt”, eindigt het gesprek tussen de twee. Hmm, wij vinden het verdacht…

View post on Instagram
 

Kardashian drama

No drama like Kardashian drama. De realityshow is een van de populairste over de hele wereld. Eerder liet de familie weten dat Keeping Up With The Kardashians er mee zou stoppen. De reden hiervoor is dat de streamingdienst E! niet meer zo veel geld op kon hoesten om de show op de buis te houden. Later horen we geluiden dat de Kardashians misschien een eigen mediabedrijf gaan starten om zo hun show voort te kunnen zetten. Wij moeten natuurlijk weten of Kloé echt zwanger wordt en hoe het afloopt met de scheiding van Kim en Kanye. Let’s pray dat er nog heel veel seizoenen komen!

Bron: E!Beeld: Getty Images

Must reads 👀