News

Huh?! 'Kim Kardashian en Kayne West gaan scheiden'

Dachten wij even dat we jullie de afgelopen dagen alleen maar blij konden maken met nieuws over alle celebs die happy in de liefde zijn, is er nu helaas minder goed nieuws. Alles wijst er namelijk op dat Kayne West en Kim Kardashian gaan scheiden! Oh no. De geruchten gaan al langer, maar het lijkt er nu op dat het powerkoppel écht uit elkaar gaat. We praten je bij.

Gaan Kim Kardashian en Kanye West nu echt scheiden?

The drama continues... Kim Kardashian en Kanye West staan weer in de spotlights en dit keer niet vanwege hun pretty romance. Eerder vanwege het gebrek daaraan... De hele sterke roddels gaan namelijk dat Kim K. niet meer samen wil zijn met Kayne. Sad! Roddelsite Page Six zou een heleboel bronnen hebben gesproken. Na een huwelijk van maar liefst zeven jaar, lijkt het er dus op dat de liefde toch geklapt is. De twee hebben ook vier kids, as we all know! North (7), Saint (5), Chicago (2) en Psalm (1) zijn dus hopelijk niet de dupe van al deze drama.

Bipolaire stoornis
Amerikaanse bronnen zeggen dus dat Kim inmiddels een scheidingsadvocaat heeft ingeschakeld. Het lijkt er op dat ze genoeg heeft van de mentale problemen waar Kayne mee worstelt, zoals een bipolaire stoornis. "Ze schreeuwen het niet van de daken, maar het is voorbij. Kanye woont al een poosje op hun ranch in Wyoming, wat in eerste instantie bedoeld was om rust te krijgen. Hij heeft de kerstdagen ook niet met zijn familie in Los Angeles doorgebracht. Kim heeft hem lange tijd geholpen om te werken aan zijn mentale problemen, maar ze kan het niet meer."

Zo ziet het huis van Kim Kardashian en Kayne West er uit

Als Kim inderdaad gaat scheiden van Kayne, dan is dat de derde scheiding voor Kim. Het huwelijk met haar twee husband Kris Humphries hield ook geen stand. Toch heeft ze met Kayne heel wat opgebouwd, zoals een enorm huis! Hier lees je er alles over.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved