Celebs

Zo ziet het huis van Kim Kardashian en Kayne West er uit

We all know the lovebirds Kim Kardashian en Kayne West. We weten natuurlijk ook wel dat zij een mega groot huis hebben met hun kinderen, maar het is niet zómaar een huis. Vogue ging langs bij de familie voor de 73 question video van Kim en daardoor kunnen wij een kijkje nemen in het bijzondere huis van Kim K en haar familie. 

Het bijzondere huis van Kim Kardashian en Kayne West

Het huis van Kim Kardashian en Kayne West en hun vier kinderen North West, Chicago West, Psalm West en Saint West is echt mega groot. Daarnaast is het ook nog eens allemaal wit en heel erg leeg. Aangezien alles, maar dan ook écht alles wit is, lijkt het huis nog groter dan het al is. In tegenstelling tot onze huizen, althans de meeste van ons, ligt er bij hen nooit troep op de vloer. Wij vroegen ons dan ook af of het huis dan niet enorm galmt. Kijk de video en kom erachter!

Kim Kardashian's slaapkamer heeft geen deuren

Het mega grote huis van de familie is natuurlijk niet lelijk, maar het is heel anders dan we gewend zijn. Zag jij ook dat de slaapkamer van Kim en Kayne niet eens deuren heeft? Dat is best wel een beetje gek, toch? Naast het missen van de deuren zijn muren ook een apart geval, zo heeft de badkamer in plaats van muren alleen maar ramen... Er staan dan misschien wel hele grote planten voor, maar echt relaxt douchen lijkt het ons niet. 

Bron: Cosmopolitan.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved