Dubbelganger alert: deze vrouwen zouden de tweelingzus van Kim Kardashian kunnen zijn

Celebs door Linda

Ze zeggen dat er van iedereen een dubbelganger op de wereld rondloopt. Als je geen tweeling bent dan is de kans klein dat je jouw dubbelganger kent. Maar als Kim Kardashian een keer geen zin heeft om op de rode loper te verschijnen, kan ze prima een van haar dubbelgangers opbellen om haar te vervangen. Deze vrouwen lijken zó erg op Kim K. dat ze haar tweelingzus zouden kunnen zijn. De gelijkenissen zijn bijna eng... 

Dit zijn de lookalikes van Kim Kardashian

Sonia Ali
Sonia is een blogger uit Dubai en schrijft voornamelijk over beauty. Leuk detail: haar zusje lijkt als twee druppels water op Kylie Jenner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sonia + Fyza (@soniaxfyza) op

Amra Olević
Als iemand zich net zo vrouwelijk en sexy kan kleden als Kim dan is het Amra wel. Bovendien is Amra ook dol op contouren, net als haar beroemde 'tweelingzus'. Deze beautyinfluencer heeft zelfs een eigen eyeshadow pallete ontworpen samen met Anastasia Beverly Hills.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amra Olević Reyes (@amrezy) op

Kami Osman
Kami lijkt zoveel op Kim, dat Mrs. West herself van het bestaan van haar weet! Sterker nog, de dubbelgangers hebben elkaar ontmoet. De realityster vond het ongetwijfeld heel gek om iemand te ontmoeten die zóveel op haar lijkt. Daarnaast is de lookalike ook een paar keer samen gespot met Tyga, de ex van Kylie Jenner. Juicy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🇨🇦 (@kamiosman) op

Jelena Karleuša
Jelena is dé perfecte doppelgänger als Kim weer een blonde coupe heeft. De lippen, wenkbrauwen en contouring zijn in ieder geval helemaal Kim Kardashian proof!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) op

Claudia Sampedro
Moest jij ook twee keer knipperen met je ogen? Wij wel. Toch is dit niet Kim en het is ook geen familie van de realityster. Bizar!

Lilit Avagyan Bush
De ex van Kim Kardashian, Reggie Bush, heeft overduidelijk een type. Nadat Kim verleden tijd was, trouwde hij met Lilit. Ze is weliswaar geen realityster maar een danslerares, maar verder zijn de twee bijna niet uit elkaar te houden!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lilit Bush (@lilitslife) op

Metisha Schaefer
Het Egyptische model Metisha wordt wel vaker verward met Kim. Snappen wij. Metisha is nu ook te zien in Celebrity Ex on The Beach.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door metisha (@metisha) op

Jelena Peric
Jelena is een make-up artist. Met haar skills kan Jelena zichzelf binnen no-time transformeren in Kim K. Ze is zó goed dat zelfs de original Kim helemaal onder de indruk was en het met haar volgers op Twitter deelde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jelena Peric🦋 (@j_make_up) op

Mon
Als we Mon zien, lijkt het net alsof we terug in de tijd gaan. Ze ziet er namelijk precies uit als Kim in de eerste seizoen van KUWTK. Als baan verhuurt Mon verschillende luxe huizen, yachts en privé-jets in Los Angeles. Het zou dus niet vreemd zijn als Kim en Mon elkaar ooit zijn tegengekomen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mon (@mo_moonn) op

Larsa Pippen
Je weet wat ze zeggen: Tijdens een vriendschap ga je steeds meer op jouw bff lijken. Larsa is het levende bewijs hiervan. Ze is namelijk friends met haar look-alike Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Larsa Pippen (@larsapippen) op

Lees ook: 

Beeld: Getty Images