News

Kim Kardashian lanceert mondmaskers van SKIMS

De mondmasker wordt binnenkort een regel in het openbaar vervoer. Wil jij reizen vanaf 1 juni? Dan moet je er een dragen. Vele bedrijven spelen hier al op in. Zo ook Kim Kardashian met haar merk 'SKIMS'. Benieuwd naar de details en hoe ze eruitzien? Kijk en lees dan snel verder.

SKIMS ontworpen door Kim Kardashian

Het is alweer een tijdje geleden dat Kim Kardashian's SKIMS werd gelanceerd. SKIMS is ontworpen door de Kardashian zelf. Vorig jaar september kwam ze met shapewear die zich aan ieder lichaam aanpast. Wat je bij SKIMS kan kopen? Huidskleurige body-pakjes, bh’s, loungekleding en onderbroeken. Ben jij een grote fan van Kim? Stay tuned, want sindskort heeft de Kardashian ook iets anders relevants aan haar website toegevoegd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims) op

Facemasks Kim Kardashian in verband met het coronavirus

Kim Kardashian heeft een mondmasker uitgebracht in verband met COVID-19. Dit omdat Kim ook haar hulp wilde verlenen en de mensen die kwetsbaar zijn ook wil beschermen. De maskers zijn er in vijf verschillende huidskleuren. Het is daarom overeenkomstig met de rest van haar kledinglijn. Ook haar maskers zijn naadloos en van zacht materiaal. En goed nieuws, je kan het de hele dag dragen, omdat het ademend materiaal is. Daarnaast is het wasbaar en dus herbruikbaar. Eén masker kost $ 8. Wat neerkomt op ongeveer €7,31.

Mondmaskers Kim Kardashian binnenkort weer verkrijgbaar op SKIMS

Helaas vertelde Kim in haar Instagram-post dat haar mondmaskers voorlopig zijn uitverkocht. Maar niet getreurd, want ze zegt er wel bij dat de maskers binnenkort weer online te verkrijgen zijn. Ze werkt samen met haar lokale partner in Los Angeles, waardoor de productie sneller verloopt. Je kan ook alvast in de virtuele wachtrij staan! Kim Kardashian: "De volgende batch is volgende week beschikbaar - meld u aan om binnenkort meer informatie te ontvangen en bedankt voor uw steun."

Ben je op zoek naar kleding om in te relaxen tijdens de quarantaine? Kijk dan hier.

Bron: skims.com, Harper's Bazaar | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved