News

Het lijkt er op dat de Kardashians tóch terugkeren met een nieuwe serie

Een lichtpuntje aan het einde van de tunnel. Eergisteren werd bekend gemaakt dat het laatste seizoen van de realityshow Keeping Up with the Kardashians volgend jaar te zien zal zijn, maar bronnen laten weten dat de familie erover nadenkt om een eigen mediabedrijf te starten. Wait, what?!

Keeping Up with the Kardashians krijgt mogelijk een nieuwe serie

De streamingdienst E! betaalde de Kardashians 150 miljoen per jaar voor een seizoen, maar dat konden ze niet meer ophoesten. Dit zal ook een van de redenen zijn dat de serie stopt. Ze zullen de nieuwe serie vervolgen op Netlfix, Amazon of Apple. De Kardashians staan dus open voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden, volgens de Amerikaanse website 'Page Six'. Zij melden dat de familie erover nadenkt om een eigen mediabedrijf op te zetten. 

Caitlynn Jenner wist niet dat de Kardashians stoppen

Caitlyn Jenner moest via de media erachter komen dat de serie stopt. Dit is wat Caitlyn erover te zeggen had: “was ik verrast? Nee. Maar die show is waarschijnlijk de beste realityshow in de geschiedenis. De meiden en Kris hebben geweldig werk geleverd met de show en het zo lang volgehouden, maar iedereen is nu op een andere plek en ik denk dat het tijd is om verder te gaan. Niets duurt eeuwig.” Raar vinden wij dit wel. Caitlyn is de vader van Kendall en Kylie en heeft een grote rol in de realityserie gespeeld.

Wil jij meer lezen over de stop van Keeping up with the Kardashians. Klik dan hier.
Ben je nog niet ready om Keeping Up with the Kardashians af te sluiten? Klik dan hier om meer te lezen waar je alle seizoenen kunt bingen. 

Caitlynn Jenner kwam via het nieuws erachter dat KUWTK stopt

Bron: hln.be, rtlboulevard.nl | Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved