News

Videoland kondigt het vierde seizoen van Mocro Maffia aan

Videoland-serie Mocro Maffia is een grote hit. Na twee succesvolle seizoenen is de derde nu te zien op Videoland. Wij zijn nog bezig met alles bingen terwijl Videoland met goed nieuws komt... Het streamingplatform bevestigt dat er een vierde seizoen wordt gemaakt!

Seizoen vier Videoland-serie Mocro Maffia

Het succes van Mocro Maffia is niet meer te ontkennen. Na twee sucesvolle seizoenen staat de eerste aflevering van seizoen drie online. Deze is ook al een hit te noemen. De eerste aflevering van seizoen drie trok namelijk 30% meer kijkers dan de eerste aflevering van seizoen twee. Hiermee breekt de populaire serie een Videland-record! Helemaal niet gek dus dat er een vervolg aankomt. Producent Annemieke van Vliet verklapte dat de productiemaatschappij druk bezig is met het vierde seizoen. Dit nieuws is ook al officieel bevestigd door RTL. Yes, we can't wait! Seizoen drie is nog maar net begonnen en wij zijn super benieuwd naar de afloop. Er is nog geen exacte release datum bekend voor seizoen vier, maar de productie is er hard mee bezig!

Mini-serie Mocro Maffia

Naast de reguliere seizoenen is er een extra mini-serie geïntroduceerd genaamd Komtgoed. De mini-serie is acht aflerveringen lang en er wordt een nieuw personage aan ons voorgesteld. Dit nieuwe personage heet Komtgoed. Hij begaat een misdaad en komt hierdoor bij een pleeggezin in Friesland te wonen. Hij vindt het zó verschrikkelijk bij het pleeggezin dat hij zijn vrienden om hulp vraagt. Die hulp krijgt hij en zijn vrienden komen hem halen. Zo belandt hij op straat in het criminele circuit. Wil je precies weten wat Komtgoed heeft gedaan en hoe het afloopt? Kijk dat deze Videoland-serie voordat je aan seizoen drie van Mocro Maffia begint!

Heb jij Videoland uitgespeeld? Check dan hier onze favorieten! Ook The Handmaid's Tale heeft een nieuw seizoen aangekondigd! Lees het hier!

Bron: AD.nl | Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved