News

Yes! Love Island UK heeft een miniserie en die staat nu op Videoland

Love Island fans opgelet! Videoland heeft een speciale Love Island UK-miniserie uitgebracht. De serie staat in het teken van de vraag "hoe is het nu met..?" Alle 187 Islanders komen er voorbij.

Miniserie Love Island UK staat op Videoland

We hebben een speciale aankondiging voor alle Love Island fans. Videoland heeft een Love Island UK-miniserie uitgebracht! De serie heet Love Island UK: What happend Next en hij bestaat uit drie afleveringen van ongeveer een uur. Zoals de titel al aangeeft staat de serie volledig in het teken van de vraag: hoe is het nu met..? Niet een paar, maar ALLE deelnemers zijn terug te zien in de serie. Wat?? Jawel, alle 187 deelnemers laten even van zich horen. Zijn alle koppels nog bij elkaar? Of zijn er veel break-ups geweest?  Na Love Island houdt de drama niet op. Onder andere Maura Higgins heeft na de serie de liefde gevonden. Ook verdienen de Love Island-sterren goed geld na hun deelname. Is dit terug te zien in hun lifestyle? Bekijk het snel op Videoland!

Hoe gaat het nu met: Love Island Nederland

Naast Love Island-UK is er in de Nederlandse versie ook genoeg juice te vertellen. Zo heeft Matthy van Empel een kersverse vriendin. Ook Remco is insta-official met zijn vriendin. Zelfs presentator Viktor Verhulst heeft de liefde gevonden! We kunnen in ieder geval zeggen dat de islanders de liefde hebben gevonden, binnen of buiten de show om. Het nieuwe seizoen Love Island Nederland laat nog even op zich wachten. Wel kunnen deelnemers zich hiervoor al aanmelden. Wij verheugen ons er nu al op!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved