News

Love Island-Matthy heeft een nieuwe vriendin (en dit is haar)

Wát was het genieten van Love Island toen hottie Matthy in de villa zat, right? Matthy eindigde Love Island seizoen 1 met Kelly, maar die liefde hield helaas geen stand. Gelukkig is Matthy inmiddels weer helemaal happy in de liefde en kondigt hij dat zelfs aan met een super zoete foto op Instagram.

Dit is de nieuwe vriendin van Love Island-Matthy van Empel

Matthy van Empel kan wel zeggen dat Love Island niet echt gunstig voor hem was wat liefdesgebied betreft. De romance tussen hem en Kelly was namelijk maar van korte duur, al leek het er eerst nog even op dat de twee toch weer samen waren. Gelukkig is hij weer helemaal in love en dat schreeuwt hij ook van de daken. De gelukkige is Tess van Riel, vertelt hij aan LoveReality. Deze blonde boss babe werkt bij Work-on Talentenbureau. Ze komt net als Matthy uit Noord-Brabant en is een echte party girl. Wij wensen deze love birds heel veel geluk samen!

Ook Love Island-Remco is insta-official

Bij wie het liefdesleven nog meer super lekker gaat, is bij Remco van Love Island. Deze hunk kondigde ook op Instagram aan dat hij weer helemaal happy is in de liefde! “Na 3 à 4 keer te hebben afgesproken met Sophie kreeg ik te horen dat ik was gekozen voor de eerste 10 deelnemers van Love Island. De keuze was redelijk snel gemaakt want Sooph en ik kende elkaar pas net en zo’n avontuur als Love Island maak je maar 1 keer mee. Echter hoe langer ik op Love Island zat, hoe meer ik aan haar begon te denken. En tja, we weten allemaal hoe dat is geëindigd. Social media schreven dat ik niet op Love Island was voor liefde en dat ik thuis een vriendin blijk te hebben. Ironisch genoeg heb ik die liefde op Love Island gevonden en is het nu mijn vriendin.” Cute!

Naast deze twee deelnemers heeft presentator Viktor Verhulst de liefde ook gevonden. How cute!

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved