Love Island-koppel Matthy en Kelly zijn toch nog samen

Celebs door Isabel

Het blijft maar doorgaan met alle Love Island roddels, zo was er afgelopen week sprake van een break-up tussen Matthy en Kelly. Dit nieuws had niemand zien aankomen. Gelukkig geen verdriet meer, want het koppel is toch nog samen. Kelly geeft uitleg.

Love Island's Kelly en Matthy zijn uit elkaar

Via Instagram-stories liet Kelly weten dat de relatie over was. Ze schreef: “Bedankt voor al jullie liefde en support de afgelopen maanden. Wij vinden het beide erg jammer en zijn erg verdrietig.” Veel fans vonden het erg jammer om dit te horen, zeker omdat er zelfs geruchten gingen dat het stel plannen had om te gaan samenwonen. Het bericht van Kelly zorgde dus voor een hoop ophef bij alle Love Island-fans. Gelukkig kwam Kelly later met goed nieuws.

De ontkenning van de break-up

“Social media geeft een vertekend beeld” vertelt Kelly. Ze plaatste afgelopen zaterdag dan ook een foto waarop Matthy en Kelly samen staan. Ze schrijft: “Ken jij het perfecte stel? Ik niet, elk koppel heeft namelijk ups en downs. Social media geeft een vertekend beeld, doordat de meeste ervoor kiezen om enkel successen te delen. Afgelopen maandag koos ik ervoor om 4 minuten lang een van die downs te delen op mijn Instagram story. Ik handelde uit emotie, wat achteraf niet zo handig bleek te zijn. Maar dan nu de vraag, zijn Mat en ik nog samen? JA.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @kellyvanderminne op

Blije fans

Of ze toch even uit elkaar zijn geweest is niet helemaal duidelijk, maar dat maakt in principe ook niet uit want ze zijn nog samen en daar gaat het om. Dus fans, geen reden voor verdriet. Dit koppel is dus nog samen en dat is goed nieuws voor de fans. Dat is niet meer het geval bij Martin en Sebastiana. Martin heeft inmiddels een relatie met niemand minder dan EOTB's Yasmine. 

Ben jij benieuwd hoe het nu met alle de Britse Love Island-deelnemers gaat? Bekijk het hier!

Lees ook: Love Island's Martin 'heeft een relatie met EOTB-babe Yasmine

Bron: rtlboulevard.nl, cosmopolitan.nl en grazia.nl | Beeld: RTL