News

Love Island-koppel Matthy en Kelly gaan samenwonen

Eindelijk goed nieuws vanuit de Love Island-hoek, na al die break-ups zijn we daar wel aan toe. Er gaat namelijk nog een koppel samenwonen! Eerder lieten Mac en Cheyenne al weten samen te wonen, nu zijn het Matthy en Kelly die de volgende stap in hun relatie zetten. Cute. 

Matthy en Kelly gaan samenwonen in Oisterwijk

Matthy’s huisje in Oisterwijk wordt vanaf nu ook bewoond door de knappe Kelly. Kelly en Matthy vertellen dit blije nieuws aan RTL Boulevard. Matthy: “Ze was toch al vaak hier, dus het leek ons een logische keuze.” Kelly is nu nog op wereldreis, maar de twee lijken niet te kunnen wachten om hun nieuwe huisje samen in te gaan richten. De lovebirds geven aan dat ze komend jaar beiden stappen willen gaan maken in hun carrière en persoonlijke leven. Samenwonen is er daar eentje van. Reden waarom ze dit nu gaan doen? “We willen het jaar goed afsluiten”, aldus Matthy. 

Matthy en Kelly onafscheidelijk tijdens en na Love Island

Matthy en Kelly deden mee aan seizoen één van de Nederlandse versie van Love Island. Matthy was enorm populair bij de dames, maar toen Kelly de villa binnenwandelde had hij alleen nog maar oog voor haar. Gelukkig gaat het in Nederland net zo goed als in de villa en dus zijn de twee klaar voor de volgende stap in hun love life. Dit had nooit kunnen gebeuren zonder Love Island en daar dankt Matthy het programma dan ook voor. Hij heeft de ware gevonden! Wij wensen de tortelduifjes enorm veel geluk.

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀