Lifestyle

Zo gaat het nu met de koppels van Love Island 2019 seizoen 2

Love Island: de afgelopen weken hebben we vol passie naar dit programma gekeken. We zagen dat Floor en Daniël werden gekozen als favoriete koppel en met de winst naar huis gingen, maar ook andere koppels verlieten stapelverliefd het eiland. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de koppeltjes uit seizoen twee? Lees snel verder.

Love Island-koppel Daniël en Floor

Dit koppel mag zichzelf winnaar van Love Island seizoen twee noemen. Ondanks dat Floor pas laat in de villa kwam, zat het meteen goed tussen de twee. Goed nieuws: terug in Nederland bleek al snel dat ze het ook hier erg gezellig met elkaar hebben. De twee werken nu aan een bucketlist die ze met het gewonnen geld gaan voltooien. Spannend. Wel ga Floor tijdens Love Check-up aan dat ze wat twijfels had, maar die ontkrachtte Daniël snel. Toch is Floor is enorm blij dat ze heeft meegedaan aan het programma: "Al met al was Love Island echt een top avontuur en mijn doel is gelukt! Namelijk mijn droomman mee naar huis nemen!" Cute.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FLOOR - Love Island🥇 ❥ (@floormasselink) op

Love Island-koppel Thijs en Lisa

Deze relatie kende in Love Island wat ups en downs. Zo werd Thijs naar huis gestemd, maar arriveerde hij later in een helikopter weer op het eiland. Lisa kon haar geluk niet op en het duo ging zelfs met de tweede prijs naar huis. Yay, ook in Nederland gaat het super tussen de twee. In Love Check-up vertellen Thijs en Lisa dat ze elkaar regelmatig zien, maar niet op de feiten vooruit willen gaan lopen. Thijs: "Ik vind het nu superleuk met haar en ik denk dat dat de komende tijd ook zo gaat zijn. En waar dat dan naar toe groeit, dat zien we dan wel." Verkering hebben ze nog niet, maar wat niet is kan nog komen. De twee zijn in ieder geval stapelgek op elkaar. Sweet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ★ LISA VAN ZUYLEN ★ (@lisavanzuylen) op

Love Island-koppel Ziggy en Victoria

Ziggy en Victoria waren al vanaf dag één samen en golden voor veel kijkers als 'favoriete koppel'. Helaas ging het tegen het einde wat minder tussen de twee. Verrassend genoeg blijkt het na Love Island juist super goed met het koppel te gaan en zien ze elkaar elke dag. Ziggy geeft aan dat ze het superleuk hebben, maar dat er van een officiële relatie nog geen sprake is. Wij zijn happy voor dit knappe koppel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vicky Love Island 🌴 (@victoria_vermeer) op

Love Island-koppel Nick en Alicia

Nick en Alicia waren in Love Island onafscheidelijk en dit gaf goede hoop voor hun tijd na het programma. Helaas bleek in Nederland dat de twee toch niet voor elkaar gemaakt waren. Het ging een tijdje goed tussen de twee: ze zagen elkaar vaak en verschenen regelmatig in elkaars Instagram Story. Vorige week kondigde Alicia aan dat zij en Nick 'spannend nieuws' hadden. Dit 'spannende nieuws' is gisteren naar buiten gebracht: de twee zijn uit elkaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alicia Duran Gomez (@alicianathalie) op

Love Island-koppel Luca en Gabriëlla

Uh oh. We hebben slecht nieuws voor je: Luca en Gabriëlla zijn helaas geen setje meer. Dat liet Luca deze week weten via zijn Instagram. Dit hadden we niet aan zien komen: Luca vertelde na het programma juist dat hij en Gabriëlla de echte winnaars waren omdat hij de liefde van Gabriëlla had gevonden. Helaas bleek het terug in Nederland niet goed te werken tussen de twee. Wij wensen beiden veel succes in hun zoektocht naar de liefde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door _love.island.fan (@_love.island.fan) op

Love Island-koppel Mac en Cheyenne

Dit koppel lijkt een match made in heaven. In Love Island bleek al hoe gek de twee op elkaar waren en in Nederland is die liefde alleen nog maar gegroeid. Mac en Cheyenne hebben officieel een relatie and we love it. Ze gaan zelfs al een stap verder: Mac liet aan Grazia weten dat hij en Cheyenne samenwonen! De twee hebben elkaar na hun Love Island-avontuur elke dag gezien en daarom vinden ze dit een logische stap. How cute. Wij wensen de twee enorm veel geluk samen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MAC MCADAM - LOVE ISLAND (@macmcadam1) op

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook