Vanaf deze datum staat het derde seizoen van de serie Mocro Maffia op Videoland

News door Rochell

Seizoen 1 én seizoen 2 van de serie Mocro Maffia al helemaal uitgespeeld? Dan kun je vast niet wachten op het nieuwe seizoen. Nou, wij kunnen je in ieder geval vertellen dat dat wachten ook niet meer zo heel lang hoeft te duren: Videoland heeft bekendgemaakt vanaf wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Spoiler alert: dat zal niet heel lang meer duren!

Mocro Maffia bleek zo'n groot succes te zijn, dat er wel een nieuw seizoen van de serie moest worden gemaakt. Het coronavirus heeft helaas voor wat moeilijkheden en vertraging gezorgd tijdens het filmen, maar gelukkig hebben ze het toch voor elkaar gekregen.

Vanaf deze datum staat het derde seizoen van de serie Mocro Maffia op Videoland

Het nieuwe seizoen van Mocro Maffia is helemaal klaar en het moment is bijna daar. We zullen jullie niet langer in spanning houden. Het nieuwe seizoen van de serie Mocro Maffia is vanaf 29 januari 2021 te bingen via Videoland. Dit heeft Videoland bekendgemaakt, maar ook acteur Bilal Wahib heeft een aankondiging op zijn Instagrampagina geplaatst. Nog heel even wachten dus, en dan kun je weer heerlijk beginnen met bingen!