Lifestyle

Badboys en badgirls dít is waarom je er iedere keer opnieuw voor valt 

Badboys en badgirls, trust us je bent echt niet de enige die iedere keer opnieuw voor dit soort types valt. Het is gewoon zo dat dit soort mensen je aandacht heel lang vasthouden. Ze zitten in je hoofd én je trekt als een magneetje naar ze toe. Hoe komt het toch dat je iedere keer op badboys of badgirls valt? wij leggen het je graag uit. 

Badboys en badgirls dít is waarom je er iedere keer opnieuw voor valt 

1. Iedereen wil ze

Aah! Je bent niet de enige die voor een badboy of badgirl valt. Nee, deze types zijn ontzettend gewild. Oeh. Ja en dat maakt het natuurlijk alleen maar interessanter voor je. Want zeg nu eens zelf het is toch ontzettend leuk als jij straks met diegene gaat, waar iedereen zo verliefd op is. 

2. Super onvoorspelbaar 

Het ene moment krijg je alle aandacht én alle love, terwijl je een dag later random geghost wordt. Wait what? Die radiostilte tussen jullie zorgt ervoor dat je de ander alleen nog maar meer wil. Want, hallo you need the attention. By the way niet alleen need hoor, je verdient het ook. In ieder geval komt het erop neer dat een badboy of badgirl vaak heel erg onvoorspelbaar is en stiekem vindt je dat ontzettend leuk. 

3. Heel aantrekkelijk 

Met een badboy or girl aan je zijde weet je dat je het nooit saai zal hebben. Want, deze types zijn gewoon voor niks of niemand bang en staan voor alles open. Oeh. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat we mensen aantrekkelijk vinden die zich niet aan de regels houden. Aah! Helemaal niet gek dus dat je steeds op bad valt. 

4. Goede praatjes 

Badboys en girls zijn super goed in flirten. Alles wat ze zeggen komt gewoon zó smooth over. Oef. Oké, waarschijnlijk zijn alle praatjes gewoon dik ingestudeerd en gerecycled. Maar ach, dat maakt helemaal niet uit. Want jij valt als een blok voor een vlotte babbel. 

Als jij actief meedoet in de dating game, dan zit je ook vast en zeker op weleens Tinder. Wanneer je bored bent, swipe je wat weg. Gegarandeerd dat jij dan deze profielen tegenkomt.

Bron: BeautifyBeeld: iStock