Lifestyle

Ghostbusters: dit zijn alle namen én beroepen van de mensen die vaak ghosten

Als je single bent herken je dit vast. Het ene moment ben je leuk aan het daten met een cutie en het andere moment lijkt diezelfde lover opeens van de aardbodem verdwenen. Oei. Yes ghosten is real... Au. En dat doet pijn. Om jezelf voortaan een heartbreak te besparen, zijn dit de namen én beroepen waarvoor je moet uitkijken ;). 

Dit zijn alle namen én beroepen van de mensen die vaak ghosten

Er is onderzoek gedaan naar wie er nou het snelst ghosten. Oeh. Want, ook in ghosten zit een patroon. Uit het onderzoek blijkt dat de naam ‘Isabelle’er eentje is die je in de gaten moet houden. Why? Nou deze meiden zijn gewoon een pro in ghosten. We don’t like that. Bij de mannen zijn de grootste verdwijners de jongens met de namen ‘Daniel’ en ‘Thomas’. Oppassen geblazen dus! 

Who you gonna call: Ghostbusters

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat ghosters vaak dezelfde soort baantjes hebben. Wow. Wie zijn die mensen dan die het meest ghosten? Nou, niet schrikken, maar dat zijn de brandweermannen, ambulancebroeders en politieagenten. Yes really. Dat had je niet verwacht he… Maar oké, misschien heeft het ermee te maken dat ze always druk zijn met het redden van levens? Deze stoere types worden gevolgd door de mensen die in de PR- en mediawereld werkzaam zijn. Stay away ghosters and hello ghost alarm. Nu weet je waar je op kunt letten als je een nieuwe vlam aan de haak slaat. 

 Single people opgelet: Soms kom je weleens cuties tegen. In the end ontstaat er alleen nooit een romance tussen jullie. Zonde eigenlijk, maar niets aan te doen. Alleen, hoe komt het nu eigenlijk echt dat jij de prins(es) op het witte paard nog niet gevonden hebt? Wij zetten hier een aantal redenen voor je op een rijtje. 

Bron: BeautifyBeeld: iStock