Lifestyle

Valentijnsdag ideeën voor jou en je lover die lockdown proof zijn

 

Oeh lá lá… 14 februari is dichterbij dan je denkt! Normaal is dit dé dag dat jullie samen uiteten gaan in een restaurant en een filmpje pakken in de bioscoop. Helaas zit dit er door corona niet in, maar met deze Valentijnsdag ideeën wordt het toch nog een speciale dag!

1. Valentijnsdag ideeën: Fancy dinner at home

Jullie kunnen nog steeds uiteten, heel gemakkelijk vanuit huis! Duik samen de keuken in of steun jullie fave lokale restaurant en bestel een maaltijd voor thuis. Dek de tafel fancy, steek wat kaarsen aan, schenk een luxe wijn in en trek je allermooiste outfit aan. Liefst met bijpassende sieraden natuurlijk! Inspiratie nodig? Check dan onze speciale Valentijnsdag recepten. Bon appétit!  

via GIPHY

 

2. Valentijnsdag ideeën: Winterpicknick 

Organiseer een picknick! Oké, het zou wel fijn zijn als het dan mooi weer is, maar een winterpicknick kan echt superleuk zijn. Neem een voorraadje glühwein of warme chocolademelk mee om warm te blijven. Is het buiten echt slecht weer en hebben jullie geen zin om de kou in te gaan? Leg je picknickkleedje dan binnen neer. Een stuk comfortabeler 😉  

via GIPHY

 

3. Valentijnsdag ideeën: Spelletjesavond

Niets leuker dan een ouderwetse avond gevuld met spelletjes. Houd de scores bij en bedenk samen wat voor prijs de winnaar krijgt. Een spelletje spelen saai? Spice it up met een strippoker. Of speel dirty seconds. Alles behalve boring!

via GIPHY

 

4. Valentijnsdag ideeën: Thuisbioscoop 

Nu de bioscopen nog gesloten zijn, kunnen we geen romantische films op het grote doek bekijken. Je kan thuis jouw laptop erbij pakken, maar je kunt het ook anders aanpakken. Scoor een beamer en een laken and you’re good to go. Leg een matras op de grond met een kussens en dekens. Super cozy! En – natuurlijk – genoeg lekkers om te eten. Trek een fles wijn open en kijk samen een romantic movie.

via GIPHY

 

5. Valentijnsdag ideeën: Een homecrawl

In plaats van een barcrawl doen jij en je lover dit jaar een homecrawl. Maak een aantal van jullie favoriete cocktails en drankjes. Vervolgens is iedere kamer in het huis een andere ‘bar’. De keuken is bijvoorbeeld voor een mojito, de badkamer voor een gin-tonic en de slaapkamer natuurlijk voor een sex on the beach 😉

via GIPHY

 

6. Valentijnsdag ideeën: Thema-avond

Bedenk een thema die jullie allebei fun vinden en bedenk daar activiteiten omheen. Misschien was jullie eerste vakantie samen wel naar Barcelona. Des te leuker om dan een Spaanse avond te houden! Maak tapas, drink sangria en leer samen via YouTube salsadansen. 

via GIPHY

 

7. Valentijnsdag ideeën: Home spa

Heb je thuis een bad? Dan ben je lucky! Tover de badkamer om in een spa. Zet een ontspannend muziekje op, steek kaarsen aan en ga samen in bad. Doe allebei een maskertje op en it’s time to relax. Het badderen sluiten jullie natuurlijk af met een massage, wat weer een goede overstap is naar de slaapkamer 😉

via GIPHY

 

8. Valentijnsdag ideeën: Speurtocht

Vond jij vroeger kinderfeestjes met een speurtocht ook altijd supercool? Steek de speurtocht in een romantisch jasje en maak er een speciaal voor je lover. Gebruik bijvoorbeeld raadsels die alleen júllie snappen. En de schat op het einde van de speurtocht? Dat ben jij 😉

via GIPHY

 

9. Valentijnsdag ideeën: Bouw samen een fort 

Verzamel alle kussen, dekens, matrassen en lakens die je maar kunt vinden. Met deze dingen creëren jullie een eigen cozy plekje! Als het super comfy is kunnen jullie een nachtje in het fort slapen. En vergeet het kussengevecht niet!

via GIPHY

Een cadeau op Valentijnsdag mag natuurlijk niet ontbreken. Check hier ter inspiratie wat jij je boyfriend kunt geven. 

Bron: linda.nl, girlswhomagazine.nlBeeld: iStock.com