Lifestyle

Oelala: er is nu een 'dirty' versie van 30 seconds en wij zijn fan

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar door al dat thuiszitten is onze liefde voor spelletjes alleen maar groter geworden. Zeker nu het buiten hartstikke koud is, genieten we éxtra van een avondje spelletjes spelen met familie, onze lover of bestie. Vooral 30 seconds is daarbij regelmatig aanwezig! Herkenbaar? Mooi, want wij ontdekten een game die eigenlijk nóg veel leuker (en spannender) is dan 30 seconds: Dirty seconds. Let je even op?! 

Oelala: Dirty seconds is perfect voor de feestdagen

Geen spelletjesavond is compleet zonder een fanatiek potje 30 Seconds, als je het ons vraagt. Wij deden dan ook een klein vreugdedansje toen we ontdekten dat er ook een spicy versie is van deze game: Dirty seconds! Hilarisch om met je besties te spelen, of samen met je lover natuurlijk! We zouden je niet zo snel aanraden om deze game met je ouders te spelen, want er komen namelijk flink wat juicy woorden voorbij! Denk aan 'spanken' of 'voorbinddildo'. Lucky for you is er ook een mildere versie van de game. Hiervoor trek je gewoon een roze kaartje en dan kom je woorden tegen als 'lepeltje lepeltje'. Dat is nog wel uit te leggen tijdens een spelletjesavond met je ouders en broertje ;-)

Hoe werkt Dirty seconds?

Je kan dit spel met minimaal twee personen spelen. In feite werkt het net zoals de 'gewone' 30 seconds, maar we leggen het nog even voor je uit! Elke ronde krijgt ieder team 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk dirty woorden te raden. Een persoon legt de begrippen uit, terwijl de andere(n) proberen te raden welke woorden er op het kaartje staan. Binnen 30 seconden dus, you get the point ;-) Met maar liefst 100 (!) dubbel bedrukte kaarten kunnen jij en je lover, je bestie of je familie wel even vooruit!

'Dirty Seconds' is te koop voor €17,50,- via LotteLust.nl en Bol.com.

Bron: LotteLust | Beeld: LotteLust
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved