Lifestyle

Deze 10 kinderfeestjes hebben we allemaal meegemaakt

 

Jouw kinderfeestje was altijd het hoogtepunt van het jaar. Je mocht zelf kiezen wat jullie gingen doen en met veel zorg maakte je de uitnodigingen. Welke van deze 10 kinderfeestjes heb jij gedaan? 

1. Ik zeg niet wat we gaan doen…

… maar neem je zwemspullen mee. Iedereen wist natuurlijk metéén dat het om een ‘zwemfeestje’ ging. Deze feestje waren da best en je ontving extra punten als het zwembad ook een suisbuis had. Reken maar dat jij ‘s avonds extreem moe was van al dat rondrennen en zwemmen. 

via GIPHY

 

2. Slaapfeestje

Als je werd uitgenodigd voor een slaapfeestje, voelde jij je mega vereerd. Deze feestje waren namelijk nooit echt groot en dat jij op de guestlist stond was natuurlijk amazing. Dagen keek je uit naar dit feestje en je nam jouw mooiste pyjama mee. Geen slumber party was compleet zonder een potje doen, durven of de waarheid. 

via GIPHY

 

3. Kinderdisco

Party time! Jij kon niet wachten om jouw beste moves te laten zien op liedjes zoals Tik Tok van Kesha en I Gotta Feeling van de Black Eyed Peas. Natuurlijk mochten de ‘schuifel’ liedjes ook niet ontbreken. Oeh! En stiekem vonden we dit allemaal heel stoer, want we dachten dat dit hetzelfde was als uitgaan. 

via GIPHY

 

4. Indoor speeltuin

Iedereen had een lokale indoor speeltuin. Dit was dan ook dé place to be voor ieder kinderfeestje. Urenlang konden jij en je friends zich vermaken. 

via GIPHY

 

5. Verkleedpartijtje

Oeh, we love verkleedfeestjes! Dit was namelijk hét moment om jouw prinsessenjurk weer uit de kast te trekken. Extra fun als jij en je besties zich ook mochten opmaken. 

via GIPHY

 

6. Cakejes versieren

Dit was niet een kinderfeestje op zichzelf, maar verdient wel een special shout out. Want welk feestje is nou compleet zonder het versieren van cakejes? De kleffe snacks werden versierd met slagroom en hagelslag. Als je geluk had, dan kon je ook kiezen uit verschillende snoepjes. 

via GIPHY

 

7. Speurtocht

Deze kinderfeestje waren altijd super creatief! En heel spannend. Ook erg goed voor de teambuilding binnen de vriendengroep 😉 

via GIPHY

 

8. Schaatsen

Was jij in de winter jarig? Grote kans dat je met je kinderfeestje naar de schaatsbaan ging. Niet zo leuk voor de kids die niet konden schaatsen, maar gelukkig was er ook genoeg warme chocolademelk en patat. 

via GIPHY

 

9. Bowlen

Bowlen was echt fantastisch als kinderfeestje. Het was altijd lachen om je vrienden in die gekke schoenen te zien. Gelukkig stonden de hekjes omhoog, want jij bakte er niets van. 

via GIPHY

 

10. Bioscoop

De kinderfeestjes naar de bioscoop weten we nog goed. Met way too many kinderen in de auto, werd je naar de bios gereden. Soms werd de film nog geheim gehouden. Dat was altijd zo leuk! En een feestje in de bioscoop was pas geslaagd met popcorn in de pauze. 

via GIPHY

Deze kinderfeestjes zijn warme herinneringen uit onze jeugd, maar het was niet allemaal fun. Ken je deze 5 jeugdtrauma’s nog uit de televisieprogramma’s van je kindertijd?

Bron: vroegert.nl, cosmopolitan.nlBeeld: iStock.com