News

Jouw sprookjesbruiloft is compleet met een van deze op Disney geïnspireerde trouwjurken

Doe jij niets anders dan (dag)dromen over hoe jouw bruiloft er later uit gaat zien? We get that. We willen natuurlijk allemaal een het liefst dat onze bruiloft zó mooi is dat het op een sprookje lijkt. Herkenbaar? Dan hebben wij jouw droomjurk al gevonden. Het merk Allure Bridals verkoopt namelijk trouwjurken die geïnspireerd zijn op de jurken van Disney-prinsessen. En ze zijn prachtig!

Jij ziet jouw toekomstige bruiloft al voor je als een van de mooiste dagen van je leven. Een prins op het witte paard is misschien wat te veel gevraagd, maar een Disney-achtige trouwjurk is zeker mogelijk. En dan hebben we het niet op gele, blauwe, of rode jurken die letterlijk op de jurken van de prinsessen lijken. Of wel, als je dat leuk vindt. Maar in dit geval hebben we prachtige witte jurken gevonden, die geïnspireerd zijn op die van de prinsessen. Het zijn pareltjes, kunnen wij je vertellen.

Trouwjurken van Disney-prinsessen

Eén van de vele merken die trouwjurken verkopen is het merk Allure Bridals. En ze hebben een gat in de markt gevonden, vinden wij. Op de website is een ware Disney-collectie te vinden, bestaande uit jurken zoals die van Ariel, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel en nog veel meer. De jurken lijken op het eerste oog traditioneel, maar als je iets langer naar de ontwerpen kijkt zal het je opvallen dat ze veel op de jurken van Disney-prinsessen lijken. Op de website van Allure Bridals vind je de ‘Disney Fairy Tale Weddings collection’, en kun je de creaties bewonderen. Zo is jouw sprookjesbruiloft compleet!

Hieronder kun je al een kleine greep uit de magische collectie bekijken:

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Bron: allurebridals.comBeeld: iStock

Must reads 👀