Series & Films

Netflix films: De Familie Claus

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en de allereerste Nederlandse kerstfilm op Netflix bekijken? Dan hebben wij goed nieuws. Iedere week delen wij onze favoriete Netflix films met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de Netflix film De Familie Claus.

Netflix films: De Familie Claus

Kiss me under the mistletoe. Kerst is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om dit jaar een record te zetten zoveel mogelijk christmas feel good films te bekijken. Eentje die niet op je lijstje mag ontbreken is de nieuwe Netflix film: De Familie Claus. Helaas is de film nog niet te bekijken, maar hij gaat er spoedig aan komen! Grote verwachtingen schept de film zeker en om ons alvast een voorproefje te geven heeft Netflix vandaag de trailer gedeeld. De film geeft ons ook een beetje Efteling feelings.

De Familie Claus zit vol bekende Vlamingen en Nederlanders waaronder Josje Huisman, Wim Willaert en Eva van der Gucht. De film draait om een familie die sinds vorig jaar kerst niet meer compleet is. De vader van Jules Claus is overleden en daarom heeft hij een hekel aan kerst. Gelukkig heeft hij nog wel zijn opa waarbij hij veel tijd doorbrengt in zijn speelgoedwinkel. Op een dag vindt hij een sneeuwbol die magische krachten blijkt te hebben. Wow, dat zijn we niet gewend van Nederlandse films! De magische sneeuwbol brengt hem de hele wereld over. Hij komt erachter dat zijn opa de kerstman is en het Jules zijn roeping is deze taak over te nemen, maar of hij daar aan toe is is de vraag.

Bron: Grazia | Beeld: Netflix Nederland
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved