Series & Films

Netflix Films: Charlie's Angels

Heb jij vandaag nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een girl power film kijken die vol met actie zit? Dan hebben wij goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de film Charlie's Angels.

Netflix Filmtip: Charlie's Angels

"Er zijn bepaalde banen die vrouwen maar beter niet kunnen uitvoeren" Een sexy lachende Kristen Steward zit tegenover een rijke miljonair als ze deze zin te horen krijgt. Hij weet op dat moment nog niet dat ze een detective is. Ze zal hem een lesje leren. Haar team vol vrouwelijke collega's komt opduiken en de film begint met een halve bak popcorn leger. De film is spannend en zit vol met actie en feminisme. Precies de combinatie die wij nodig hebben. Kristen is niet de enige power woman die we in de film voorbij zien komen ook andere bekende zoals de knappe Noah Centineo en Elizabeth Banks spelen een rol in de film. 

Charlie's Angels' detectives werken voor de mysterieuze Charles Townsend. Dat is een agency die zich wereldwijd uitbreid met getrainde vrouwen. Als een IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie zijn het de Angels die de wereld zullen moeten redden. Who run the world? Girls!

Zin in een sexy film met een dominante man in de hoofdrol? Klik dan hier.

Beeld: Netflix Nederland
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved