Series & Films

Netflix films: A Star Is Born

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een romantische film kijken waarbij muziek in het middelpunt staat? Dan hebben wij goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de film A Star Is Born.

Netflix films: A Star Is Born

Ally, de girl next door heeft grote muziekambities en een strot waar je u tegen zegt. Op een avond zingt ze in een gaybar en loopt toevallig de bekende zanger Jackson Maine binnen. Hij raakt onder de indruk van haar stem en ze ontmoeten elkaar. Als gevolg vallen de twee als een blok voor elkaar. Ally wordt uitgenodigd om backstage bij een optreden van Jackson te kijken en wordt vervolgens het podium opgesleurd. Het publiek is razend enthousiast over het duo. Als Jackson zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally, begint hij jaloers te worden.

Wij beloven je een avond waarbij tissues noodzakelijk zijn. De liefde spat ervan af tussen Bradley en Lady Gaga. Dat is door het scherm te voelen. A Star Is Born is een tijdloze film en een must om gezien te hebben.

Beeld: Netflix Nederland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved