Celebs

New Music Friday: Famke Louise brengt haar eerste solo album uit

Music makes everything better en daarom delen wij elke week onze favoriete songs die net uitgebracht zijn. Zo ga jij lekker met een goed gevulde playlist het weekend in. Met deze week onder andere Famke Louise haar nieuwe solo album, een christmas song van Celeste, Kimberly Fransens als girl boss en Billie Eilish brengt ons goede vibes. Benieuwd? Lees meer en vergeet niet ons op Spotify te volgen.

New Music Friday

Famke Louise
Famke Louise bracht eerder deze week al haar docuserie Next uit waarin we geschrokken zijn. Lees er hier meer over. Nu maakt ze ons happy met haar eerste solo album. Wij zijn fan van haar sound!

Billie Eilish
Billie Eilish stelt ons nooit teleur met haar songs. Deze vrijdag bracht ze een heerlijk deuntje uit met haar welbekende sound. Yes! Ook de videoclip ontging ons niet. In een lege shopping mall danst en zingt ze nonchalant haar gloednieuwe song. Love it!

Kimberly Fransens
Een echt dansnummer om op te zetten tijdens het schoonmaken of  tijdens een middagje sporten. Kimberly weet wat ze verdient en laat geen traan om de ex die niks voor haar over had. Girl boss! Wij willen meer van dit soort songs. We don't need men Kimberly is zelfs liever zonder. Wij spraken haar over de nieuwe track. Benieuwd? Hier lees je er alles over. 

Celeste
Christmas lovers opgelet, dit nummer brengt je in de stemming. Een slow jam gebracht met A Little Love speciaal voor de feestdagen, maar ook mogelijk om het hele jaar te draaien. Tijd om te schuifelen.

S10
Nog nooit eerder hadden wij van haar gehoord, maar na de eerste paar seconde wisten we zeker vaker van haar te gaan luisteren. De knappe blondine bracht deze vrijdag een album uit. 

Anne-Marie
Anne-Marie heeft haar prachtige sound weer laten horen en bracht deze vrijdag het nummer Problems uit en wij hebben 'm op repeat. Ze omschrijft een toxic relationship waar vele van ons zich vast in kunnen vinden. En anders is het ook heerlijk om even boos mee te zingen. Onze favoriete lyrics uit de song is we'll be okay, we'll laugh and wе'll cry. On rainy days, you're still my sunshine

Avenue Beat feat Jessie Reyez
Een nummer die onze mood deze 2020 omschrijft is wat we nodig hebben en daar dachten Avenue Beat en Jessie Reyez ook over. Zij hoopten dat 2020 hun jaar zou worden, zoals velen onder ons, maar dat pakte heel anders uit. Daarom zingen zij Fuck 2020 skip to 2021.

Tones and I
Wij zijn fan van Tones and I door haar aparte stemgeluid. Het rauwe wat zich afwisseld met iets liefs is iets om los op te gaan. Deze vrijdag bracht ze het nummer Fly Away uit.

Duncan Laurence
Duncan Laurence, de winnaar van het Song Festival die een grote indruk bij ons heeft gemaakt en heel Nederland weer trots heeft mogen maken. Hij heeft deze friday onze oren blij gemaakt met een album en onze favoriete song is Sleeping On The Phone. Het doet ons een beetje aan Harry Styles denken.

Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved