News

In de documentaire van Famke Louise zien we haar van een hele andere kant

Zangeres Famke Louise kennen we allemaal van hits zoals 'Op Me Monnie' en 'Vroom', maar in haar documentaire bestaande uit drie delen, laat ze ons wel heel dichtbij komen en dat zijn we niet van haar gewend. We krijgen een kijkje in het roerige jaar dat Famke achter de rug heeft.

Documentaire Famke Louise: openhartiger dan ooit

Famke Louise, je kunt van haar houden of haar haten, maar deze docuserie zal je waarschijnlijk een andere kijk op haar geven. Ze heeft jarenlang veel haat over haar heen gekregen, maar begint inmiddels een grote en vooral trouwe fanbase op te bouwen. Ze is daarnaast niet meer weg te denken uit de media. Van haar optredens bij The Masked Singer tot het maken van een documentaire over bont en de veelbesproken campagne #ikdoenietmeermee. Ze is pas 21 jaar, maar heeft al een heleboel meegemaakt.

Bij de Famke Louise documentaire worden we vanaf de repetities voor haar soloshow in Paradiso meegenomen in haar wereld. We zien dat na de management breuk met Bizze,y ze nu Ali B in de armen heeft genomen. Hij vertelt verrast te zijn van hoeveel talent Famke heeft. Ondertussen zien we Famke struggelen met onder andere faalangst en haar verleden, maar ze laat ook duidelijk zien dat ze zelf een boss bitch is en wil bepalen hoe haar leven verloopt.

Ook vertelt de Famke Louise documentaire waar haar vader is overleden en praat erover met een getuige van zijn dood. Ook vertelt de Fanke Louise documentaire openhartig over haar relatie met Tim, beter bekent als Snapking. Na de dood van haar vader zocht ze troost bij hem, maar haar tranen werden weggeveegd met klappen in plaats van liefde. 

Wij vonden de Famke Louise documentaire open, ontroerend, maar vooral heel erg eerlijk. We zien een andere kant van de zangeres die we nog niet vaker gezien hebben. We zien haar ups, maar ook vele downs. Zeker het kijken waard!

De documentaire Famke Louise: Famke Next is vanaf nu te zien op Videoland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Wist je al dat Famke haar relatie met Tré Samuels uit is? Lees hier over de lullige reden.

Beeld: BrunoPress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved