Celebs

Famke Louise zat ondergedoken vanwege doodsbedreigingen

Famke Louise is niet uit de spotlights weg te slaan. De zangeres boekt keer op keer succes met haar muziek en lanceert een documentaire op Videoland. Helaas heeft al deze bekendheid ook een keerpunt en dat ervaart de zangeres keer op keer. Het liep zelfs zo uit de hand dat ze moest onderduiken in een hotel. 

Kritiek op Instagram-foto

Voor haar documentaire ‘Bont Girl’ op Videoland, over de bontindustrie in China, plaatste Famke een foto waarbij ze langs een hoop dode dieren liep. Ze zou daar voor haar eigen kledingmerk ‘FL By Famke’ zijn, om bontjes uit te zoeken voor haar kledinglijn. Dit schoot bij veel volgers in het verkeerde keelgat. Aan Flair geeft Famke toe dat ze de comments alleen maar goed vond, omdat dit uiteindelijk voor het goede doel was. Toch liep het op den duur uit de hand en kreeg ze zelfs doodsbedreigingen. 

Watch on YouTube

Onderduiken in een hotel

“Ik ben twee dagen binnengebleven en zat in een hotel ondergedoken. Ik ben niet zo snel bang, ook nu niet. Alleen toen ik na twee dagen weer de straat opging om naar de zogenaamde lancering van mijn kledingmerk te gaan dacht ik wel even: als dit maar goed gaat,” vertelt ze. Famke had een paar jaar geleden zich nauwelijks kunnen voorstellen hoe ze door haar bekendheid zoveel los zou kunnen maken, maar heeft zich over alle negativiteit heen kunnen zetten. You go girl.

Bron: flair.nl, rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀