Celebs

Famke Louise beschuldigt The Pussycat Dolls van plagiaat

Famke Louise is lekker bezig. De 21-jarige zangeres brengt hit na hit uit en dropte onlangs haar nieuwe plaat ‘Sexy Loca’. Lekker nummertje als je het ons vraagt en de clip is ook zeker even de moeite waard om te checken. Niet alleen om te kijken naar de sexy dansmoves van Famke, maar ook omdat je dan gelijk even de clip kunt vergelijken met de nieuwe clip van The Pussycat Dolls. Famke Louise noemt de groep geen pussycats, maar copycats.

‘React’ lijkt op ‘Sexy Loca’

Wij waren helemaal aan het fangirlen toen The Pussycat Dolls bekend maakten dat ze weer op tournee gaan. Hoewel we nog steeds alle oude hits kunnen meezingen, komen de Pussycat Dolls ook met nieuwe muziek. Ze droppen het nummer ‘React’ en daarbij hoort natuurlijk ook een videoclip. In de sexy videoclip danst de girlband erop los en als je goed kijkt lijkt de clip op de nieuwe video van Famke Louise.

De setting van sommige shots lijken verdacht veel op elkaar en dat is ook onze Famke niet ontgaan. Ze plaatst een bericht op Instagram met de twee video’s naast elkaar en de volgende tekst: “Pussycats of copycats #sexyloca Ik ben wel Fan, hou van jullie, grootste compliment ever”, postte Famke onder haar Instagram video. 

View post on Instagram
 

Samenwerking met Afro Bro’s

Verontwaardigde reacties stroomden binnen. The Pussycat Dolls zouden haar niet eens kennen en de roem stijgt naar haar hoofd reageerden volgers. @DJFunkD had een interessante reactie. Hij vertelt dat videoclip van The Pussycat Dolls is gemaakt in samenwerking met Afro Bro’s. Zij werken met grote artiesten waaronder David Guetta, Dimitri Vegas én Famke Louise. Misschien geen toeval dus?

Bekijk de video’s hieronder en oordeel zelf.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀