Celebs

The Pussycat Dolls gaan weer samen op tournee

‘Don’t cha wish your girlfriend was hot like me, don’t cha?’ Luister jij ook nog steeds naar alle klassiekers van The Pussycat Dolls en zing je ze uit volle borst mee? Dan hebben we goed nieuws: komend voorjaar gaat de groep weer samen op tournee. Woohooo! Kan iemand ons even knijpen?

The Pussy Cat Dolls gaan weer op tournee

Al eerder werd bekend dat The Pussy Cat Dolls voor het eerst in meer dan tien jaar weer optreden op tv tijdens de finale van de Britse X-Factor, maar daar houdt het niet bij op. Komend voorjaar gaat de iconische meidengroep namelijk weer samen op tournee in Groot-Brittannië. Enne, vanaf 1 december gaan de kaartjes in de verkoop, dus dit is wel een tripje waardig. Dan kun je meteen de directe trein naar Londen pakken.

Reunië op Instagram

Woensdag deelden verschillende zangeressen uit de groep een foto op Instagram van het Pussy Cat Dolls logo met daarbij de tekst: “PCD Reünie”. Verder lieten ze hierbij niks over hun tournee los, maar Entertainment Tonight maakte bekend dat ze vanaf april weer samen op het podium gaan staan tijdens een nieuwe tour met de naam: ‘Unfinished Business’. Toepasselijker kan het bijna niet ;-). 

View post on Instagram
 

Throwback thursday
The Pussy Cat Dolls werden opgericht in 1995, maar zijn een aantal jaren later uit elkaar gegaan. Vervolgens ging hoofdzangeres Nicole Scherzinger met vier nieuwe leden door, maar ze besloot uiteindelijk toch voor een eigen carrière te gaan. The Pussy Cat Dolls zijn bekend van hun hits zoals Beep, Buttons en Don’t Cha. Kan je de liedjes niet meer zo goed herinneren? Dan hebben wij hieronder een van hun grootste hits voor je, om je geheugen weer even op te frissen. 

Watch on YouTube

Bron: rtlboulevard.nl, inquisitr.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀