Lifestyle

Kimberly Fransens heeft een nieuwe track en die heeft alles te maken met pijnlijke break-ups

Ze sleepte een contract binnen bij ADA Music, deelt wekelijks de vetste covers én released vandaag een nieuwe song. Kimberly Fransens (28) is back! Girlscene sprak met Kimberly Fransens over haar release 'Wat ik verdien'. "Werk je hard? Dan verdien je het ook!"

 “Vandaag is het release day! En ja, ik ben toch wel een beetje zenuwachtig. Ik heb het liedje inmiddels al een miljoen keer beluisterd, maar nu staat het ook écht online. De hele wereld kan het streamen… Dat is spannend, maar ook super exciting. Om 00.01 drukte ik meteen op refresh: werkt het nog, is het nog steeds zo cool als ik dacht? De mensen die mij goed kennen, weten dat ik heel stressy kan zijn. Ik wil alles altijd helemaal goed doen. Maar het klinkt nog precies hetzelfde, dik gewoon! Vanochtend tijdens het douchen stond het lekker op repeat.” Maar waar gaat die toffe nieuwe song nu eigenlijk over? Wij vroegen Kimberly Fransens het hemd van het lijf.

Kimberly fransens

Kimberly Fransens: 'Jij verdient mij niet'

“Het liedje gaat over break-ups. Over hoe jij je voelt als je door zo'n proces gaat wanneer je relatie net over is. Zeker wanneer de keuze niet bij jou ligt, ben je verdrietig, maar ook boos! Totdat je op het punt komt dat je denkt: f*ck you! Jij verdient mij helemaal niet. Sommige guys komen dan plotseling terug, om het nog eens te proberen. En ja, ik heb dit ook weleens meegemaakt. Maar in dit geval was ik er helemaal klaar mee. Ik ben een vechtertje, je moet áltijd blijven vechten voor je dromen. Werk je hard? Dan verdien je het ook. En dat alles, probeer ik met deze song te vertellen.”

“Hoe je over een break-up heen komt? Ik hoop dat je het niet hoeft mee te maken, maar meestal moet je gewoon even door al die sh*t heen. Ga de eerste dagen gewoon lekker janken, op de bank, met een zak chips. Je even helemaal miserable voelen. Ik was zelf zo verdrietig, dat ik geen make-up droeg en geen leuke dingen meer deed. Maar na een paar dagen kan het helpen om weer een beetje aandacht aan jezelf te besteden en er voor te gaan, niet alleen maar wegkwijnen. Dat kost tijd. Hopelijk sleept deze song jou daar doorheen!”

kimberly fransens

More Kimberly Fransens is coming…

“In deze gekke tijd ben ik vaak te vinden in de studio. Nu ik niet kan optreden, richt ik mij op het maken van nieuwe nummers. Vanavond zit ik live bij 538, toen ik dat hoorde, sprong ik een gat in de lucht. Mijn eigen songs op de radio horen, terwijl ik in mijn auto rijdt, dat is een kleine life goal hoor! Dit alles voelt als een nieuw begin. Een nieuw team, een stapel liedjes die klaarliggen. Ik doe veel covers, maar nu is het tijd voor Kimberly, mijn eigen muziek. En de nieuwe songs komen sneller dan je denkt… Hoe ik het vier? Ik ga vandaag een kleine speurtocht houden met mijn vriendje Julian Jordan. Er hangen posters van mij in mijn arty outfit door heel Amsterdam en ik ben mega benieuwd!”

Beeld: The Media Nanny
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved