Lifestyle

Review LELO Soraya Wave: dé toy met een hele speciale functie

Een avontuurtje met je lover is leuk, maar self pleasure is minstens zo belangrijk! Wist je dat één op de drie vrouwen een vibrator heeft? Helemaal niks om je voor te schamen dus. En de vibrators worden ook steeds beter en uitgebreid. Om het jou een stuk makkelijker te maken, hebben wij voor jou een review van de nieuwste goodie op het gebied van sextoys: de LELO Soraya Wave. Spoiler alert: orgasme included

Of je nu een single lady bent of al een poosje een relatie hebt: er is niets mis mee om met een vibrator te genieten van een fijn potje soloseks. Of samen met je lover natuurlijk! Ook dan is het niet raar om een toy te gebruiken voor wat extra fun in bed. Of op de bank, of onder de douche ;-) Alleen: er zijn tegenwoordig zóveel sextoys op de markt, dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Sit back & relax, want wij hebben speciaal voor jullie hét nieuwste pareltje in sextoys land getest. Lees je mee met onze review van de LELO Soraya Wave?

Review: de LELO Soraya Wave

☛ Het design
Oké! Let the fun begin. We starten met het uiterlijk van deze toy. Want halló, wat een beauty is dit! Tuurlijk, een speeltje koop je vooral voor de mindblowing orgasmes, maar hey, het oog wil ook wat. En nou, je ogen zijn bij deze toy gegarandeerd blij verrast. In de doos tref je je nieuwe trilvriendje aan die ook nog eens perfect in je hand past, met een super fijne grip. Een mooi formaat dus, niet te groot en niet te klein. Dat is een goed begin! Door met de rest van de review van de LELO Soraya Wave.

Geluidloos 
Hoewel ze tegenwoordig in het land van de sexytoys een heleboel kunnen, blijkt het toch vaak lastig om een stille vibrator te maken. Wij schamen ons niet voor een potje self pleasure, maar het is ook weer niet nodig dat je moeder of huisgenoot kan meegenieten, right? Bij LELO snappen ze dat gelukkig ook, want de Soraya Wave is super stil. Kan jij je weer op andere dingen concentreren. Uitvogelen welke stand het beste voor jou voelt, bijvoorbeeld. En dat zijn er een heleboel om uit te kiezen!

review soraya wave

☛ 'Kom hier'-beweging
Hoe héérlijk is het om een vrouw te zijn. Waarom? Double pleasure, halló! Voor de beste orgasmes word je als lady namelijk het liefst zowel op je clitoris als in je vagina gestimuleerd, right? Nu zijn er genoeg speeltjes op de markt die dat doen, maar déze rabbit vibrator heeft een wel heel bijzondere functie: hij kan de 'kom hier'-beweging maken. Wow. En dat is heel bijzonder. Zo weet je misschien wel dat je als vrouw pas kunt squirten wanneer het sponsachtige plekje aan de binnenkant van je vagina wordt gestimuleerd. Dat kan je bedpartner met zijn of haar vingers doen, maar déze rabbit vibrator kan dat ook! OMG. Wij moesten even gaan zitten toen we dit ontdekten. Of liggen misschien ;-) Uhm, en dóór met de review van de LELO Soraya Wave ;-)

☛ Waterproof
Last but zeker not least: de vibrator is waterproof en dat maakt deze toy dus super geschikt voor in bad of onder de douche. Afwisseling is goed. Je wil immers ook niet elke dag pindakaas op je brood, right? Ontploffing incoming in drie, twee... you get us ;-) 

Is er nog een minpuntje, vraag je jezelf nu misschien af? Zeker. Deze nieuwe toy kost maar liefst 250 euro. Een flink bedrag, als je het ons vraagt. Als jij bereid bent om flink wat te investeren in jezelf, is dat het wel meer dan ooit waard. 

Ben jij enthousiast geworden van deze LELO Soraya Wave review, maar kan je nog wel wat tips gebruiken? Lees hier alles over masturberen.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met LELO

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved