Alles over squirten: wat is het en hoe moet je squirten?

Lifestyle door Elsemieke

Je hebt vast wel eens gehoord over squirten, maar weet jij nou eigenlijk precies wat het is? Tuurlijk weten we dat mannen klaarkomen met een ejaculatie, maar als een lady spuitend klaarkomt, is het toch een beetje een taboe. Daar moet verandering in komen en dus vertellen wij je alles over squirten.

Wat is squirten nou eigenlijk?

Girlscene onderzocht wat squirten nou eigenlijk is, waarom het zo'n taboe is en je krijgt antwoord op de vraag: hoe moet je squirten?

Squirt taboe
We weten allemaal dat mannen ejaculeren als ze klaarkomen, bij meiden is dit een stuk ongebruikelijker, maar het kan zeker wel. De meeste meiden komen klaar door stimulatie van de clitoris en een enkeling kan ook door penetratie klaarkomen. Ben jij the lucky one!? Helaas is squirten bij meiden nog steeds een taboe, terwijl het juist een extra intens orgasme is. Niks om je voor te schamen dus! Lees hieronder het antwoord op de vragen: Wat is squirten en hoe moet je squirten? We want answers!

Wat is squirten? 
Squirten geeft een ander gevoel dan normaal klaarkomen. Veel mensen denken dat squirten hetzelfde als plassen is, maar dat is helemaal niet waar (fjieuw). Sommige meiden krijgen het gevoel alsof ze moeten plassen als hun G-spot gestimuleerd wordt, waardoor ze er snel mee stoppen, maar als je daarna juist doorgaat en je niet laat remmen krijg je dus zo'n intens orgasme. Het klopt inderdaad dat er een beetje plas meekomt, maar het merendeel is een transparante vloeistof, daarom ruik je het ook niet. Squirten is niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Veel mannen vinden het juist opwindend. Er zijn natuurlijk ook genoeg meiden die helemaal niet kunnen klaarkomen, maar gelukkig draait seks om de hele beleving en niet alleen om een orgasme. 

Hoe moet je squirten? 
Veel meiden denken dat je kunt squirten als je je G-spot gevonden hebt, maar dat is eigenlijk een fabeltje. Elke vagina is anders, dus het voelt ook niet bij iedereen hetzelfde. Daarom denken sommige vrouwen dat ze geen G-spot hebben, maar dat kan komen omdat zij op dat plekje gewoon iets minder gevoelig zijn. Op dit plekje zouden ribbels moeten zitten en als je daar wat druk uitvoert, zou het anders moeten voelen dan op andere plekken in je vagina. Bij sommige ladies zwelt dit plekje op tijdens de stimulatie, maar niet bij iedereen.

Het komt vrijwel nooit voor dat meiden klaarkomen of squirtend klaarkomen tijdens penetratie, meestal lukt het alleen door de G-spot te stimuleren met de vingers. Je kunt ook met een vibrator ontdekken of jij kunt squirten. Have fun ;-) 

Wist je dat je verrassend veel calorieën verbrand tijdens seks met je lover? Bereken hier snel hoeveel calorieën jij met een potje rollebollen verbrandt!