News

Wow: de bom was bijna gebarsten tussen deze deelnemers van De Bachelorette

Hoewel alles er op televisie als koek en ei uitzag, bleek er bij The Bachelorette achter de schermen een heleboel gaande te zijn geweest. In de Bachelorette Podcast van journaliste Kiki Duren, vertelt Jethro Galung dat er zelfs bijna sprake was van ‘het barsten van een bom’ tussen de mannen.

In Zuid-Afrika probeerden 18 verschillende mannen het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Inmiddels zijn er nog maar 4 mannen over die tegen elkaar strijden, en één daarvan is Jethro Galung. Hij doet in de podcast een boekje open over wat er achter de schermen gebeurde.

Veel emoties tijdens The Bachelorette

Als mannen een week lang met elkaar doorbrengen kan voor de nodige irritaties zorgen. Dat was ook zo bij de mannen van The Bachelorette. Er werd volgens Jethro behoorlijk wat ‘macho-gedrag’ vertoont, wat bijna leidde tot een confrontatie. “We hebben een avond gehad, toen zat het echt op klappen. Toen dachten we: oké, er gaat nu een bom barsten”, vertelt hij tegen Kiki. “Toen hebben uiteindelijk vier jongens het initiatief genomen om de oorzaken een beetje uit elkaar te halen.” Hij biecht op dat bijna alle jongens aan het einde van de avond hebben gehuild. “Omdat iedereen zich kwetsbaar openstelde op dat moment.”

Wie er precies huilden tijdens de avond zegt Jethro niet. “Laten we het zo zeggen: het was een erg emotionele avond.” Een van de redenen waarom de mannen het zo goed met elkaar kunnen vinden, volgens Jethro. Het hele interview met Jethro Galung kijk je hier.

Bron: Youtube (Kiki Düren) | Beeld: RTL

 

Must reads 👀