News

Oeps! Dit foutje in De Bachelorette gaat het hele internet over

Tijdens de laatste aflevering van De Bachelorette was er een flinke blunder te zien. Veel mensen hebben dit gemist, maar er waren een paar mensen die dit meteen zagen.  In ieder programma wordt veel gemonteerd, er worden dingen geknipt en geplakt, maar soms gaat dit niet helemaal goed... 

Montage fout bij de rozenceremonie van de Bachelorette

Elke week kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van De Bachelorette en dan zijn de rozenceremonies natuurlijk het spannendste moment. De 34-jarige Gaby Blaaser kiest dan elke week weer de mannen uit die mogen blijven, dit doet zij door een roos te geven. Altijd een spannend moment, althans dat is de bedoeling. Toch is dat in de laatste aflevering niet het geval. Door een foutje in de montage konden wij stiekem al zien dat een van de Bachelorette-kandidaten zeker door zou gaan. 

Er komt een nieuw seizoen van De Bachelorette. Wil jij weten wie de nieuwe vrijgezel is? Klik dan hier.

Bachelorette-Boy met een roos in zijn handen, zonder dat Gaby deze al had gegeven

Een échte Bachelorette-lover deelde een filmpje met een grote blunder op Twitter en binnen no-time stond deze video everywhere. Als je heel goed hebt opgelet kon je zien dat Boy al met een van de rozen in zijn handen stond, terwijl Gaby hem nog niet een roos had gegeven... RTL vertelde aan De Telegraaf dat er ergens iets is misgegaan tijdens de montage. “Een shot van Boy nadat hij de roos heeft ontvangen is per ongeluk gemonteerd vóórdat hij de roos van Gaby ontvangt. We zijn ons hier bewust van. Deze fout wordt vanzelfsprekend hersteld. De juiste versie van aflevering zes verschijnt zo snel mogelijk bij Videoland.”

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved