Gaby Blaaser doet boekje open over ex-vriend

News door Elsemieke

Als Bachelorette is Gaby op zoek naar de ware liefde, maar het heeft wel een tijd geduurd voordat ze hier klaar voor was. Dit kwam vooral door haar vorige relatie want die verliep niet zoals ze gehoopt had. In een openhartig interview met Grazia doet Gaby een boekje open.

Bachelorette-Gaby vertelt over stukgelopen relatie

"Het voelt toch als een soort falen wanneer je relatie stukloopt, terwijl alles perfect leek. We hadden alles samen, maar ik was niet gelukkig. We dachten gewoon niet hetzelfde over de toekomst en dan wordt het heel moeilijk. Ik heb alles laten gaan en ben opnieuw begonnen", legt Gaby uit. Gaby cijfert zichzelf snel weg in een relatie en is volgens haar ouders te lief. "Ik ga altijd een relatie in met het idee dat ik met die man wil trouwen. En het klopt dat ik soms te lief ben en mezelf wegcijfer. Het is weleens gebeurd dat ik mezelf anderhalf jaar lang kwijt was. Ik zette hem continu op één en jaagde mijn eigen dromen niet meer na", vertelt ze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Gaby Blaaser heeft een grote kinderwens

"Als je mij vraagt wat ik écht graag wil, naast presenteren in Duitsland, is dat moeder worden. Ik wil daar – als het me gegund is – niet nog vijf jaar mee wachten. Het is voor mij wel voorwaarde dat een man dit ook wil", legt Gaby uit. "Die kinderwens is een van de redenen dat het met mijn ex is misgelopen. Hij wilde het gewoon niet en kon mij niet beloven dat ’t nog zou komen. Ik dacht: ik kan wel bij hem blijven, maar dan loop ik het risico dat ik over tien jaar nog met mijn kinderwens zit, en je weet nooit of het dan nog lukt."

Bron: grazia.nl, lovereality.nl | Beeld: Videoland