News

Deze Harry Potter-acteur wordt voor het eerst vader

Nog meer goed nieuws uit Harry Potter-land! Schreven wij afgelopen week al dat deze zomer álle Harry Potter-films in de bioscoop te zien zijn, nu hebben we nog meer magisch nieuws. Er is namelijk een heuse Harry Potter-baby onderweg!

Devon Murray en zijn vriendin krijgen eerste kindje

De tijd waarop de Harry Potter-acteurs nog als kleine tovenaars door het leven gingen, is nu écht voorbij. Hoewel het lijkt alsof het gisteren was dat de acteurs in de tovenaarsserie speelden, zijn ze toch écht allemaal volwassen geworden. Acteur Devon Murray en zijn lover krijgen hun eerste kindje! Devon speelt Simon Filister in de Harry Potter-reeks, een vriend van Ron en Harry. Devon liet via Instagram weten dat zijn vriendin Shannon McCaffrey Quinn zwanger is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Devon Murray (@devonmurrayofficial) op

 

Harry Potter in de bioscoop

Harry Potter and the Chamber of Secrets, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry Potter and the Half-Blood Prince: je kijkt deze, en alle andere films van Harry Potter deze zomer op een groot scherm in de bios. Warner Bros heeft bekend gemaakt dat ze de films opnieuw gaan draaien in de bioscopen, vanwege het feit dat er niet veel nieuwe films zijn gemaakt door het coronavirus. 

De films worden als enige van Europa in Nederland gedraaid deze zomer. Een gelukje dus, voor alle fans in ons kleine kikkerlandje. De eerste twee delen zijn vanaf 16 juli in de bioscopen te zien. Iedere week komen er twee delen bij, en de laatste twee films zijn vanaf 3 augustus te zien. Let's gooooo!

Ben jij benieuwd wat Harry Potter-acteur Daniël Radcliffe tegenwoordig uitspookt? Je leest het hier

Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved