Films & Series

Deze nieuwe film met Daniel Radcliffe wil je zien

Daniel Radcliffe is lekker bezig. De Harry Potter-acteur verschijnt de laatste tijd vaak op het witte doek. Daniël is vanaf nu te bewonderen in een nieuwe actiefilm. Hij heeft in plaats van een toverstok, nu een pistool in zijn handen. Spannend!

Daniel Radcliffe in ‘Guns Akimbo’

De actiekomedie ‘Guns Akimbo’ gaat over een nerdy videogame-ontwikkelaar Miles, (gespeeld door Daniel Radcliffe). Hij vindt het leuk om online trolls ‘een koekje van eigen deeg te geven’. Hij belandt op Skizm’s-forum en beledigt te mensen die moord als entertainment zien. Op Skizm’s kunnen mensen namelijk een live-stream bekijken van wedstrijden waarin criminelen en psychos elkaar proberen te vermoorden om in leven te blijven. Door zijn opmerkingen komt de oprichter van het Skizm’s naar Miles zijn appartement. Met zijn handlangers slaat hij hem in elkaar en drogeert hem. Vervolgens wordt Miles wakker met pistolen door zijn handen gespijkerd. Hij zit nu in het spel. Terwijl het Miles steeds lukt om weg te lopen van het spel, helpt het niet om van Nix (gespeeld door Samara Weaving), te ontsnappen.

De film ‘Guns Akimbo’ draait vanaf nu in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van de film en check hier welke films er nog meer draaien in de bioscoop.

Watch on YouTube

 

Bron: rottentomatoes.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀