Goed nieuws voor Harry Potter-fans: alle films zijn deze zomer te zien in de bios

News door Rochell

Iedereen die fan is van Harry Potter, kan absoluut meerdere malen naar de films kijken. En thuis op je laptop naar Harry Potter kijken is leuk, maar er gaat natuurlijk niets boven een film kijken op een groot scherm in de bioscoop. Daarom hebben we goed nieuws voor Harry Potter-fans. Alle films van Harry Potter zijn deze zomer namelijk te zien in de bios!

Harry Potter in de bioscoop

Harry Potter and the Chamber of Secrets, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry Potter and the Half-Blood Prince: je kijkt deze, en alle andere films van Harry Potter deze zomer op een groot scherm in de bios. Warner Bros heeft bekend gemaakt dat ze de films opnieuw gaan draaien in de bioscopen, vanwege het feit dat er niet veel nieuwe films zijn gemaakt door het coronavirus. 

De films worden als enige van Europa in Nederland gedraaid deze zomer. Een gelukje dus, voor alle fans in ons kleine kikkerlandje. De eerste twee delen zijn vanaf 16 juli in de bioscopen te zien. Iedere week komen er twee delen bij, en de laatste twee films zijn vanaf 3 augustus te zien. Let's gooooo!

Bron: ad.nl | Beeld: Getty Images