Celebs

Victoria vertelt hoe het er écht aan toe ging op de set van Love Island

Over een tijdje kunnen we weer met zijn allen genieten van een nieuw seizoen van Love Island, maar eerst moeten er wel deelnemers zijn natuurlijk. Victoria Vermeer krijgt veel vragen van haar fans of zij zich op moeten geven. Ze heeft dan ook een video online gezet, waarin ze alle ins en outs van backstage vertelt. Op deze manier kunnen haar fans zelf beslissen of ze wel of niet mee willen doen.

Achter de schermen bij Love Island met Victoria

Victoria Vermeer heeft afgelopen week een nieuwe Youtube-video online geplaatst. Ze vertelt in deze video hoe het er precies aan toe gaat op de set bij Love Island. “Ik denk dat het programma iets leuker was geweest als er ook een beetje drank in het spel was geweest. De show draait niet om alcohol en feesten, maar de feestjes op Love Island waren enorm in scene gezet. De muziek ging maar héél eventjes aan. Als de camera’s weg waren, was het feest ook gelijk afgelopen en ging de muziek uit. Het was soms best wel afzien daar . Vooral in de avonden had je niets te doen, en dus was je soms al blij dat er een her koppeling was. Dan had je in ieder geval nog wat te doen", vertelt ze in de video. We kunnen dus wel zeggen dat ze de alcohol echt wel heeft gemist. 

Yay! Het lijkt er op dat er tóch een nieuw seizoen van Love Island aan komt. Klik hier voor de details.

Relatie Victoria en Ziggy

Victoria vertelt ook in haar video dat het er op lijkt dat zij en Ziggy de enige twee zijn die echt verliefd waren en nog steeds zijn natuurlijk..;)  Ondanks dat het er op leek dat zij in de show nog niet helemaal op dat level waren, is dat nu zeker wel het geval. Ziggy en Victoria zijn de enige die nog samen zijn en ze zijn al ruim acht maanden smoorverliefd op elkaar. Helaas zijn alle andere eilanders uit elkaar.. Snik snik!

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved