News

Yay! Het lijkt er op dat er tóch een nieuw seizoen van Love Island aan komt

Goed nieuws voor alle Love Island fans! Als de situatie rondom het coronavirus zo blijft dan komt er een nieuw seizoen aan. De opnamens staan op de planning voor komend najaar en de set van de show zal weer op het Spaanse Gran Canaria zijn. Dat werd bekend gemaakt door de televisiezender-RTL. We’re super excited!

Nieuw seizoen Love Island Nederland

Op het moment is ITV Studios, de producent van het programma druk in overleg met de zenders RTL en VIJF (een Belgische zender). Zij moeten kijken welke maatregelen ze moeten nemen tijdens de opnames, zodat alles coronaproof is. Iedereen die zich opgeeft voor het nieuwe seizoen zal dan ook meerdere keren uitgebreid getest worden op het virus. Alle deelnemers zullen vertrekken naar de villa en vanaf dat moment worden zij gezien als een huishouden. Over die anderhalve meter afstand hoeven ze zich dan ook geen zorgen meer te maken. Voor nu ziet het er dus positief uit. Het kan alleen ook binnen no-time weer veranderen, maar daar gaan we niet vanuit. Keep it positive!

Aanmelden voor het nieuwe seizoen van Love Island

Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een datings-show op televisie? Dan is dit jouw kans. Je kan je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Love Island en misschien vind jij wel je ware liefde op Gran Canaria. Lijkt dit jou wat? Meld je dan hier aan. 

Wil jij weten hoeveel de Love Island-UK deelnemers verdienen met één Instagram-post? Klik dan hier.

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀