Celebs

Deze Love Island-kandidaat had het coronavirus tijdens de opnames in de villa

Koorts en kortademigheid... Een Love Island-kandidaat had verschillende symptomen rond haar verblijf in de villa. Ze vermoedt dat het het coronavirus had tijdens de opanmes liet ze onlangs weten via Instagram. Benieuwd om wie het gaat? Lees dan verder.

Besmet met het coronavirus tijdens de opnamens

De Britse Shaughna Phillip vermoedt dat ze het coronavirus bij zich droeg terwijl ze kandidaat was bij de realityshow Love Island. De Love Island-kandidaat claimt zeker te weten dat zij besmet was toen ze in de Love Island-villa zat. "Nu ik erover nadenk, ik weet zeker dat ik corona heb gehad terwijl ik in de villa van Love Island zat" zet ze in haar Instagram-story. Daaronder vertelt ze dat ze koorts had en moeite met ademhalen had. 

Waarschijnlijk het coronavirus in Engeland opgelopen

De kans is groot dat Shaughna het coronavirus al in Engeland heeft opgelopen. Dat komt omdat zij van 12 januari tot 14 februari al in Kaapstad was om de opnames van de show bij te wonen. Op dit moment was het virus nog niet vastgesteld in Zuid-Afrika. 

Maar er is ook goed nieuws op het gebied van Love Island! Videoland komt namelijk met een reünie-aflevering met de Nederlandse kandidaten. 

Bron: rtlboulevard.nl, metro.co.uk | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook