News

Love Island-presentatrice Caroline Flack overleden

Weer verdrietig nieuws rond Love Island…  Caroline Flack, die je wellicht kent als presentatrice van Love Island UK, is zaterdag overleden. De 40-jarige presentatrice is zelf uit het leven gestapt. Caroline kampte met angstgevoelens en had het moeilijk met de druk van het leven als ster. Daarnaast kwam ze onlangs ook slecht in het nieuws omdat ze haar vriend zou hebben mishandeld.

Caroline Flack pleegt zelfmoord

Zaterdag 15 februari werd Caroline Flack dood gevonden in haar appartement in Londen. Ze pleegde zelfmoord bevestigt een advocaat van de familie aan Daily Mail.

Mishandeling

Sinds 2015 presenteerde Caroline Flack Love Island UK. Ze presenteerde meerdere seizoen, totdat ze werd geschorst. Ze werd namelijk beschuldigd voor mishandeling van haar vriend Lewis Burton. Op 4 maart 2020 stond de rechtszaak van Caroline op de planning waarin ze werd aangeklaagd voor de mishandeling van de professioneel tennisser. Ze zou hem met een lamp hebben geslagen, omdat hij vreemdging. Lewis belde de politie en zei: “Ze probeert me te vermoorden.” Zelf ontkende ze de mishandeling. Lewis stond ook niet achter de rechtszaak en wilde bij Flack blijven.

Inmiddels heeft Lewis Burton laten weten dat hij in diepe rouw is. Hij schreef dan ook bij een bericht op Instagram: “Mijn hart is gebroken. Wij hadden zoiets speciaals. Ik heb er geen woorden voor. Ik heb zoveel pijn, ik mis je zo erg.” 

View post on Instagram
 

Love Island niet uitgezonden

De aflevering van 16 februari werd uit respect voor de familie niet uitgezonden. De aflevering van vandaag (maandag) bevat een tribuut aan Caroline Flack.

Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel naar 0900-0113.

Bron: rtlboulevard, ad, telegraaf | Beeld: Getty Images

Must reads 👀