News

Zo gaat het nu met Love Island-koppel Victoria en Ziggy

Als je Love Island seizoen 2 hebt gekeken, dan weet je dat Victoria en Ziggy sinds de eerste dag van Love Island bij elkaar zijn. In het begin verliep alles soepel en leken ze happy in love, helaas ging het richting het einde van het seizoen iets stroever tussen de twee. Wij zijn dan ook razend benieuwd hoe het nu gaat tussen Victoria en Ziggy. Zijn ze nog samen en zien ze elkaar nog? Hier lees je het antwoord.

Zo gaat het nu tussen Ziggy en Victoria sinds Love Island

In het begin waren ‘Viccy en Ziggy‘ ons favoriete koppel. Helaas ging het op het einde wat minder tussen de twee, omdat Ziggy vaak nogal ‘droog’ reageerde. Kijkers twijfelden aan de gevoelens van Ziggy voor Victoria en stemden twee andere koppels naar de finale

Toch lijkt het tussen Victoria en Ziggy na de exit op Love Island goed te gaan. In Love Check Up vertellen ze dat ze bijna iedere dag samen zijn: ”We hebben het superleuk samen.” Ze hebben nog niet officieel een relatie, maar dit sluiten ze ook niet uit. Wat Ziggy heeft te zeggen over zijn droge reacties? ”Zo ben ik eigenlijk altijd een beetje geweest. Het blijft verder wel goed gaan.” 

Ps: Wist je dat Love Island een wintereditie krijgt?

Must reads 👀