News

Dit koppel wint Love Island seizoen 2

Gisteren was de finale van Love Island seizoen twee. Spannend! Welk koppel wint Love Island en gaat naar huis met de geldprijs? Was jij team Ziggy & Vicky, ging jij voor Thijs en Lisa, vond jij Daniël en Floor een te schattig koppel of had jij je geld gezet op Alicia en Nick? Lees snel verder (spoiler alert) om te checken welk koppel Love Island seizoen 2 heeft gewonnen.

Dit koppel wint Love Island seizoen 2

Woehoe! Gisteren zaten we met een flinke bak popcorn voor de buis (eh, Videoland) om te zien welk koppel Love Island wint. En wat was het spannend... Kijkers mochten stemmen op hun favoriete koppel en hierdoor eindigden op de vierde plek Alicia en Nick. De derde plek ging naar Ziggy en Victoria. Hierna ging het nog tussen Lisa en Thijs en Floor en Daniël. Monica maakte het nog even spannend, maar verklapte daarna dan Floor en Daniël Love Island seizoen 2 hadden gewonnen. Yay! Het koppel kon het niet geloven en wat waren ze blij.

Ps: Wist je dat Love Island een wintereditie krijgt?

Floor plaatste onderstaande foto op Instagram met de tekst: ''WIEEEEHOEE ZO BLIJ ✨❤️ wat een ongelofelijk mooi avontuur ! Bedankt allemaal ✨#loveisland foto met lieve Daniël 🥰🥰🥰 #love #island #crancanaria #blij #thanks #happy'' 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved