Series & Films

Dit weten we tot nu toe over Love Island seizoen 2

Het seizoen Temptation Island is nog niet afgelopen of we zitten alweer klaar voor een nieuwe guilty pleasure. Vanaf aanstaande maandag start namelijk het tweede Nederlandse seizoen van Love Island. Kun jij ook niet wachten tot Love Island seizoen 2 begint? Ga er dan maar even goed voor zitten, want wij hebben alvast een overzicht voor je met alle details die we tot nu toe weten over het tweede seizoen.

Monica Geuze gaat Love Island seizoen 2 presenteren
In seizoen 1 stonden Holly Brood en Viktor Verhulst de kandidaten bij en tijdens seizoen 2 neemt vlogger Monica Geuze dit stokje over. Dit werd eind augustus bekend gemaakt op het Instagram-account van Love Island. Wij hopen dat de presentatrice dit seizoen iets vaker in beeld komt ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

De villa van Love Island seizoen 2
Monica Geuze in al in de Love Island-villa geweest voordat de kandidaten er waren en ze nam ons in haar vlog mee. Het lijkt erop dat het dezelfde villa is als het vorige seizoen, maar achter de schermen ziet het er toch net iets anders uit. Bekijk hieronder de beelden.

De eerste kandidaten van Love Island seizoen 2
In Love Island seizoen 2 start met 11 kandidaten, waarvan zes mannen en vijf vrouwen. Uh oh, als dat maar goed gaat. Check hier alle kandidaten.

love island kandidaten seizoen 2

De Instagram-accounts van de mannen van Love Island seizoen 2
De kandidaten van Love Island 2019 zijn bekend. Nu willen we natuurlijk al een voorproefje, zodat we weten wat ons komende maandag te wachten staat. Girlscene zette alvast de Instagram-accounts van alle Love Island-boys van dit seizoen voor jullie op een rijtje.

Love Island seizoen 2 kijken
Vanaf maandag 23 september is Love Island seizoen 2 dagelijks exclusief op Videoland te zien. Hoe laat de aflevering op Videoland staat? Dat lees je hier.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved