News

Monica Geuze gaat Love Island seizoen 2 presenteren

Love Island, we moesten er even inkomen, maar stiekem missen we het realityprogramma nu allemaal... De villa, de kandidaten en de geweldige spellen, dagelijks keken we met een grote lach op ons gezicht naar Love Island. Gelukkig is seizoen 2 dichterbij dan ooit en niet Holly gaat het programma presenteren, maar Monica Geuze.

Love Island seizoen 2
Vlak voor de finale van het eerste Nederlandse seizoen was daar het verlossende woord: er komt een Love Island seizoen 2. Dit seizoen is niet te zien op onze oude vertrouwde buis, maar op Videoland. Goede reden om je abonnement nog niet op te zeggen na Temptation Island dus ;-).

Monica Geuze presenteert Love Island seizoen 2
In seizoen 1 stonden Holly Brood en Viktor Verhulst de kandidaten bij en tijdens seizoen 2 neemt vlogger Monica Geuze dit stokje over. Dit werd bekend gemaakt op het Instagram-account van Love Island. Ze plaatsten onderstaande video met het bericht: Welke speurneus kan raden wie het nieuwe seizoen van #LoveIsland op @videolandonline gaat presenteren? 🕵️‍♀️ en deden nogal geheimzinnig. Fans zagen natuurlijk gelijk dat dit ging om het huis van Monica Geuze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Wanneer verschijnt Love Island seizoen 2 op Videoland?
Jij bent natuurlijk razend benieuwd vanaf welke datum je weer dagelijks kunt genieten van Love Island en wij hebben goed nieuws. Vanaf volgende maand al! Vanaf 23 september is Love Island seizoen 2 iedere dag te zien bij Videoland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved