Series & Films

Netflix films: vanaf deze datum staat The Kissing Booth 2 op Netflix

Yay! Goed nieuws voor iedereen die wegzwijmelde bij The Kissing Booth film. Wij zijn sooo in love met Noah Flynn en deden een dansje toen we hoorde dat er een tweede film aan komt. We weten nu de releasedatum van de film en zijn super excited, zo excited dat we zelfs de dagen aftellen... 

Releasedatum en de cast van The Kissing Booth 2

Eindelijk hebben we meer duidelijkheid over de nieuwe film: The Kissing Booth 2. Joey King (Elle Evans) liet weten in een Youtube-video dat de film vanaf 24 juli 2020 te zien is op Netflix. Naast Joey King spelen ook de handsome Jacob Elordie (Noah Flynn) en de schattige best friend van Elle, Joel Courtney (Lee Flynn) mee in de film. Ook zullen wij een paar nieuwe gezichten zien, waaronder Maisie Richardson-Sellers en Taylor Perez. Naast de datum liet Joey ook alvast wat beelden zien van de tweede film en beelden van de eerste film die nooit gebruikt zijn. 

Verhaal van The Kissing Booth 2 

Elle Evans (Joey King) heeft net de meest romantische zomer met haar stoere lover Noah Flynn (Jacob Elordi) gehad. Noah gaat naar Harvard en Elle en Lee gaan terug voor hun laatste jaar op de middelbare school. Elle en Noah zullen beide een lange afstand relatie moeten accepteren. Maar dan wordt Elle hele goede vrienden met haar charmante klasgenoot Marco (Taylor Zakhar Perez) en op hetzelfde moment wordt Noah heel close met een super knappe student (Maisie Richardson-Sellers). Elle moet kijken of ze Noah vertrouwd en aan wie ze haar hart echt wil geven... Dit klinkt nu al leuk toch? Nog even wachten en dan kunnen we de hele film zien. Hier alvast een voorproefje.

Heb jij de eerste film nog niet gezien of ben je vergeten hoe die gaat? Dan hebben we hier de trailer van het eerste deel van The Kissing Booth.

Bron: cosmogirl.nl | Beeld: Bruno press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved