Lifestyle

Yay! Binnenkort kan je via Tinder videobellen

Ben jij een single lady en ben je tijdens de quarantaine non-stop aan het Tinderen? Dan ken jij vast wel het probleem dat je met een hele leuke jongen praat, maar niet met hem kan afspreken door het coronavirus. Tinder komt binnenkort met een oplossing hiervoor, namelijk videobellen. Zo kan je toch die leuke boy eindelijk zien..;)

Videobellen via de Tinder-app

Bijna elke app komt in deze bizarre coronatijd met een nieuwe functie, zo ook de datingsapp Tinder. Door het coronavirus is daten best lastig geworden, want 1,5 meter afstand is soms zo makkelijk nog niet..;) Veel mensen vinden de functie om te kunnen videobellen dan ook de perfecte optie als je niet op een echte date kan. Op deze manier kan je die leuke boy toch een keer live zien en ben je voor de volgende date in real life niet meer zo zenuwachtig

Vanaf wanneer kan je videobellen op Tinder?

Wanneer de nieuwe functie van Tinder precies beschikbaar zal zijn, is nog niet helemaal zeker, wel is het zeker dat dit niet meer lang gaat duren! Volgens de maker van Tinder is de functie uiterlijk in juni beschikbaar, dus nog heel even geduld hebben. Heb jij hier geen geduld voor, dan vind je hier vijf tips voor een date in quarantaine. Go check it out!

Bron: Nu.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀