Deze type jongens kom je tegen op Tinder

Lifestyle door Linda

Terwijl jouw vriendinnen allemaal een relatie hebben, ben jij nog steeds op zoek naar jouw prins op het witte paard. Om de vrijgezellen onder ons hierbij een handje te helpen, bestaan er gelukkig dating-apps zoals Tinder: Je houdt ervan of je vindt het totaal niets. Het is namelijk een grote klus om die ene perfect guy tussen alle singles eruit zien te vissen. Deze type jongens kom je sowieso tegen als je op Tinder zit te swipen. 

Je snapte er eigenlijk het nut niet van in, maar na enige overtuiging van je vriendinnen, heb je toch besloten om het aan te maken: een Tinder-account. Eenmaal een bio aangemaakt en de allerleukste profielfoto te hebben uitgekozen, kan het swipen eindelijk beginnen. Een overvloed aan leuke, maar ook vreemde jongens komt op je af. Als je er al tijdje op zit, ben je ongetwijfels weleens deze types tegengekomen. 

1. De One-night stander

Je raadt het waarschijnlijk al maar dit typetje wil alles behalve een relatie. Met een vunzig berichtje probeert hij een gesprek met jou aan te knopen. Uh... Thank you, next!

2. De wereldreiziger 

Zijn foto's verraden het waarschijnlijk al, maar deze jongen heeft zo'n beetje de hele wereld gezien. Jullie gesprekken gaan voornamelijk over reizen en hoe hij door zijn backpack-reis door Thailand een totaal andere persoon is geworden. 

3. De Catfisher 

'Wow wat een hottie', was de eerste reactie toen je zijn profielfoto zag, maar wacht... zijn gezicht komt je bekend voor. Is dat niet Noah Centineo? Wat doet hij hier? Al gauw realiseer je dat het om een nep-account gaat. We know, het was te mooi om waar te zijn. 

4. De Rara-Wie-Ben-Ik

Leuke bio, maar wie is hij nou op de foto tussen al zijn voetbalvrienden?? 

5. De dierenvriend 

Deze jongen is trotse eigenaar van een kat. De eerste foto is een selfie samen met het poezenkindje en de rest is praktisch gezien een collage van toen zijn 'Minoes' nog maar 6 maanden was. 

7. De Sugar Daddy

Flexen met nieuwe BNW en een Rolex om zijn pols. De jongen heeft het allemaal. Bijna dan, het enige wat hij nog mist is zijn sugar baby

8. De Fitboy

No pain, No gain staat er in zijn bio. Je geeft eerlijk toe: Je hebt (bijna) naar rechts geswiped vanwege zijn wasbordje. Deze jongen kun je in de sportschool vinden wanneer hij niet op Tinder online is. 

9. De Casper de Ghoster

Op het eerste gezicht leek hij een spontane jongen. De gesprekken waren gezellig en het leek erop dat het wat gingen worden tussen jullie. Totdat hij van de ene op de andere dag niets meer van zich liet horen. Jouw berichtje is nog steeds left on read.

10. De Match-Only 

 'It's a match' verscheen er op je telefoon toen je bij hem naar rechts swipte. Je durfde niet het eerste berichtje te sturen, dus je wachtte af dat hij het initiatief nam. Voor een lange tijd bleef het stil. Uiteindelijk heb je hem maar ge-unmatched. 

11. Mr. Right Guy

Na maandenlang swipen is het je eindelijk gelukt. Je hebt die ene leuke jongen gevonden. Je twijfelde bij hem nog even of je naar rechts moest swipen, maar waarom eigenlijk? De klik was er meteen. Jullie sturen non-stop berichtjes en hij maakt je aan het lachen met zijn droge grapjes. Na een lange tijd praten, hebben jullie eindelijk besloten om een keer samen een drankje te gaan doen. How exciting.

 

Bron: vocal.media, bolde.com, elle.com  | Beeld: iStock