Lifestyle

Zo date jij met je lover terwijl jullie in quarantaine zitten

Quarantaine zorgt ervoor dat jij je lover misschien wel weken moet missen. Een echte date zit er de komende tijd even niet in. Om de pijn een beetje te verzachten zijn er een aantal leuke ideeën die jullie kunnen doen om toch een soort van ‘date night’ te hebben. Lees snel verder.

1. Diner voor twee… uh, één

Het liefste zouden jullie natuurlijk heerlijk dineren in jullie favoriete restaurant. Nu dit eventjes niet mogelijk is, moet je andere manieren bedenken waarop jullie wel gezellig bij kaarslicht kunnen tafelen. Facetime is dé oplossing voor dit probleem. Kook beide jullie favoriete gerecht, dek de tafel als een pro, steek de kaarsjes aan en jullie kunnen bijkletsen via de telefoon. Dat maakt het toch nog een beetje cosy.

2. Een filmpje pakken

Als het even kon was je natuurlijk met je lover naar de nieuwste bioscoopfilms gegaan, maar ook dit zit er niet in. Knuffelend een Harry Potter-marathon doen gaat ook al niet. Wat moet je dan? Er bestaat een app waarbij je tegelijk Netflix kan streamen. Lees er hier meer over. Zo kunnen jullie toch samen retespannende horrorfilms kijken. Yay!

3. Spelletje doen?

Spelen jullie altijd Monopoly tot jullie erbij neervallen en met 30 Seconds zijn jullie altijd het beste team? Dan is het een perfect idee om zelfs in quarantaine een spel te doen. Speel via Facetime een potje Mastermind of als jullie allebei een spelcomputer hebben kan je bijvoorbeeld Fifa doen. Word je vriend vast ook gelukkig van. 

4. Samen sporten

Hoe lekker de bank ook zit en hoe fijn je bed ook ligt, is het ook belangrijk om beweging te krijgen. Bel je lover op via Facetime en doe een workout. Hierdoor motiveren jullie elkaar om jezelf even goed in te spannen. Let’s get physical! 

Klik hier voor een paar goede workouts.

5. Eten voor elkaar bestellen

Bestel op Thuisbezorgd of UberEats een heerlijke maaltijd voor elkaar maar vertel niet wat het is. Misschien ontdekken jullie wel een geweldig gerecht en wordt dit de nieuwe favoriet. 

6. Quiz maken 

Test jullie kennis over elkaar en maak een persoonlijke quiz. Hoe grappig is het om te kijken of je lover wel écht alles over jou weet?! 

7. Samen alvast een reis plannen

Zijn jullie binnenkort zoveel jaar samen of hebben jullie gewoon zin in een romantisch tripje samen? Nu is de perfecte tijd om dit te plannen. Hierdoor kunnen jullie focussen op het moment dat iedereen eindelijk weer bevrijd kan worden uit hun quarantaine. 

Bron: manify.nl | Beeld: iStock, Unsplash

Must reads 👀